Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΡΙΤΟΣ: Στηρίζω σταθερά τον Δημήτρη Πασόη




Σταθερά στο πλευρό του Δημάρχου Αλμωπίας  Δημήτρη Πασόη δηλώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σπρίτος.

«Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα χρέη που ανέλαβε και τα ατέλειωτα καθημερινά προβλήματα, με διαφάνεια και σύνεση κατάφερε να νοικοκυρέψει τον Δήμο Αλμωπίας. Οφείλουμε όλοι όσοι εκλεχτήκαμε κάτω από την σημαία  της διαφάνειας του συνδυασμού να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για ‘οσα οραματιστήκαμε και υποσχεθήκαμε . Εγώ ,σαν απλός στρατιώτης θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο που μας πίστεψε ότι  στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου και τον στηρίζω. Πρέπει να είμαστε στο πλευρό του διαρκώς και όχι μόνο όταν κατέχουμε αξιώματα και τις όποιες οικονομικές απολαβές από αυτά. Με τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές δίνουμε δικαιολογημένα το δικαίωμα στον κόσμο να πιστεύει ότι όλα γίνονται καθαρά για το προσωπικό συμφέρον . Αυτό αδικεί κατάφωρα τον συνδυασμό μας. Εγώ προσωπικά συμφωνώ με τον Δήμαρχο και τον στηρίζω ανεπιφύλακτα και χωρίς να διεκδικώ κανένα αξίωμα. Ζητώ και από τον κόσμο της Αλμωπίας να στέκεται στο πλευρό του και να υποστηρίζει το  έργο που επιτελεί με  διαφάνεια. Κάτι που ο τόπος το είχε ανάγκη εδώ και χρόνια », καταλήγει.

11 σχόλια:

  1. Σπρίτο όλοι μαζί σου στηρίζουμε τον Δήμαρχο της διαφάνειας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστάρα σε εμπιστεύομαστε μας κάνεις υπερίφανους μόνο εσύ μπορείς να ανατρέψεις αυτά που θέλουν όλοι οι κακοπροαίτεροι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπρίτο μας εκπλήσεις ευχάριστα και αισιόδοξα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Σπρίτο την κατάλληλη στιγμή δίνεται τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Σπρίτα η πολιτική σου κουλτούρα χωρίς την αξιοποίηση σου μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην διαφάνεια που οραματιστήκαμε όλοι εμείς.Σήμερα με το κείμενο σας μας δίνεται το δικαίωμα να πιστεύουμε σε αυτό που μερικοί θέλανε να αμφισβητήσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΡΙΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΒΓΑΖΕΣ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙΝ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:27 Με τη συμπεριφορά σου δίχνεις οτι έχεις κάποιο "πρόβλημμα" Κοιτα τα δικά σου και άσε τα περι αναστήματος του Σπρίτου που έχει αποδείξει οτι και ανάστημα έχει και α..... έχει

      Διαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΣΠΡΙΤΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΡΙΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 000 ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΜΙΣΘΟ.
    ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΑΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΧΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ..ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΕΝΩ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΣΠΡΙΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΕ ΣΠΡΙΤΑ??
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΠΡΙΤΟ ΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστάκο είσαι Κότα παπαγαλάκι .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)