Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λέει ο Δ. Μπίνος για το 2ο Δημοτικό Σχολείο που κτίζεται χωρίς αυλή;




Περιμένουμε με ενδιαφέρον την δημόσια τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου ,που είναι και εκπαιδευτικός για το θέμα της μη ύπαρξης αυλής  στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας που κατασκευάζεται.
Τις μέρες αυτές το θέμα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τις δικαιολογημένες πιστεύουμε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες μαθητών και γονέων.
Είδαμε την θέση του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Κόγιου που δείχνει ενδιαφέρον και πράττει το αυτονόητο ,ζητώντας περισσότερη ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή , γιατί θεωρεί αδιανόητο να  παραδοθεί σχολείο χωρίς αυλή. Πιστεύουμε ότι στα πλαίσια του νέου ήθους που διακηρύσσει ο Δ. Μπίνος,  θα δούμε σύντομα την θέση του και δεν θα βρει δικαιολογίες να κρυφτεί και να αποφύγει να πει την άποψή του. Φυσικά περιμένουμε πρώτα από όλα και από τον Δήμο να εξηγήσει τι συμβαίνει και γιατί δεν λύνεται το αυτονόητο.

2 σχόλια:

  1. πω πω ! δεν σ αναγνωριζω Σαμαντη ! τον εχεις τρελλανει τον ανθρωπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τρελένουν όσοι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και λένε όλατ α νώφελα χωρίς να προτείνουν κάποιο πρόγραμμα και κάποια λύση στα υπάρχοντα προβλήματα.
    Ακόμη πιο πολύ μας τρελένουν οι κάθε λογής κλακαδόροι,αυτοί που καταπίνουν την κάμηλο και δυιλίζουν τον κώνωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)