Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Του τα «έψαλλε» ο φίλος και συνεργάτης του

ΦΙΛΙΚΟ «τελεσίγραφο» φέρεται να έστειλε προς τον φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Δ. Μπίνο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Βέσκος, στο περιθώριο κοινωνικής εκδήλωσης στους Προμάχους .
Ο έμπειρος Προμαχιώτης πολιτικός, φέρεται να του υπενθύμισε παλιές επισημάνσεις , προκειμένου να πείσει την κοινωνία πρώτα  για την βέβαιη κάθοδό του στις εκλογές  και στην συνέχεια ότι αποτελεί λύση διαφορετική ,χωρίς «βαρίδια» και με προοπτική. Φέρεται να του επισήμανε πολλές λάθος κινήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα  που είχαν ως αποτέλεσμα ότι  δίνει την εντύπωση πως υπαναχωρεί στο θέμα της υποψηφιότητας. Παράλληλα του έθεσε εμμέσως το θέμα αδικαιολόγητων  ρήξεων και νέων ανοιγμάτων ,προς στρατόπεδα που πολέμησαν τον συνδυασμό τους .
Του μετέφερε το κλίμα δυσαρέσκειας που έχει αρχίσει να αυξάνεται στους Προμάχους.
Ως πρώτη κίνηση αναστροφής  του κλίματος , από την πλευρά του φερόμενου υποψήφιου προτάθηκε η αναδημοσίευση της συνέντευξης που είχε δώσει πρόσφατα στο διαδίκτυο., στο τοπικό blog  ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ.
Η άποψη του Δημήτρη Βέσκου , σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν να μη γίνει , διότι περιέχει πολλές ασάφειες και θέσεις που μάλλον δεν του κάνουν καλό. 

Να δούμε αν λάβει υπ όψιν τις συμβουλές του  ή τις συμβουλές των "άλλων"

2 σχόλια:

  1. Δημήτρη ξέρεις,

    Επειδή ο Πέτρος δεν είναι καλό παιδί όπως φένεται...
    όταν βγεις δήμαρχος...που θα βγεις...
    στην πείνα τον άτιμο...
    να μη δει καταχώριση ούτε ζωγραφιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο καλό κάνεις στον φίλο σου επίδοξο Δήμαρχο με το παλιομοδίτικο και εκβιαστικό πρόσωπο που αποκαλύπτεις;
    Προσέχετε συνδημότες τα προσωπεία.Δεν άλλαξαν μυαλά αρμενίζουν το ίδιο σαν παλιά.
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)