Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΦΟ Αριδαίας - Κρύα Βρύση 67-65

Συγκλονιστική ήταν η πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ για την ομάδα του ΦΟΑ που αγωνίστηκε κόντρα στη μαχητική ομάδα της Κρύας Βρύσης.


Ο ΦΟΑ που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες όπως του Χαραλαμπίδη, Υφαντίδη και Μίσκου τα βρήκε σκούρα στην αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Αριδαίας και να προηγηθούν στο δεκάλεπτο με 10-20.

Ο ΦΟΑ (που στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε με μόλις 7 παίκτες) μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα σερί 16-6 ισοφάρισε το παιχνίδι με το ημίχρονο να τελειώνει με 32-34.

Η Κρύα Βρύση κρατούσε στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ με μικρές διαφορές με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στη τελευταία φάση του αγώνα με το σκορ στο 63-65 ο Μακρόπουλος σούταρε για τρεις και δικαιώθηκε κλέβωντας τη νίκη μέσα από τα χέρια της Κρύας Βρύσης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με μια βολή του Παπαβραάμ σχεδόν σε νεκρό χρόνο.

ΦΟΑ (Λούσης): Aβραμίδης, Ταρασίδης, Τοπαλίδης, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ, Τζανής, Μακρόπουλος, Γκαλίτσος, Μαυρίδης, Παναγιωτίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚAΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΕ∆ΕΣΣΑΪΚΟΣ 70-47


ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 20-0

ΦΟ ΑΡΙ∆ΑΙΑΣ - ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 67-65

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΕΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ 64-52

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣ Μ. ΑΛΕΞ/∆ΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 68-59


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)