Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ακόμα μια ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Την 3η ήττα της στο πρωτάθλημα,  σε ισάριθμα παιχνίδια, γνώρισε η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αυτήν την φορά με 0-3 από τον σαφώς καλύτερο Αιγινιακό του Γιώργου Χατζάρα.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου,  μια που οι δραματικές καθυστερήσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Πέλλας,  στερούν το δικαίωμα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τους φιλάθλους της να την δουν στο πρώην Εθνικό στάδιο της Πόλης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 με 600 οπαδοί των 2 ομάδων,  οι 100 από το Αιγίνιο που χειροκρότησαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα του Αιγινιακού.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σικιμιτς με τα 2 γκολ που πέτυχε  και με την ασιστ που έδωσε για το τρίτο γκολ του Αιγινιακού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κέρδισαν δίκαια την Αναγέννηση που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις , οι γηπεδούχοι χωρίς τσαγανό δεν μπήκαν σε καμιά φάση του αγώνα στον αγώνα ουσιαστικά ήταν παρόντες απόντες, δεν ξέρω αν έφταιγε το γρήγορο γκολ πάντως ποτέ μέσα στα 90ʼ του αγώνα δεν αντέδρασαν για να διεκδικήσουν κάτι. Ουσιαστικά ο Αιγινιακός πέρασε από το Ν. Μυλότοπο με μια απρόσμενη εύκολη νίκη παίρνοντας το πρώτο τρίποντο που δίνει άλλο αέρα στην ομάδα για την συνέχεια.
Η Αναγέννηση με την εμφάνιση της προβλημάτισε τους πάντες άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι στο 84ʼ που έγινε το 0-3 έφυγε σχεδόν όλος ο κόσμος από το γήπεδο.
Φάσεις και γκολ
Στο 7ʼ ο Σικιμιτς με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καραογλανίδη κάνοντας το 0-1.
Στο 16ʼ μακρινό φάουλ με τον Μοσχάκη για την αναγέννηση η μπάλα θα πάρει μια περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά και θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αιγινιακού.
Στο 28ʼ νέο σουτ του Σικιμιτς απέκρουσε ο Καραογλανίδης σε κόρνερ.
Στο 40ʼ σέντρα του Μοσχάκη κεφαλιά του Φόκα άουτ.
Στο 42ʼ σουτ του Φερναντες από κοντά πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56ʼ σουτ του Σικιμιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε και πάλι δίχτυα και 0-2.
Στο 84ʼ πάσα του Σικιμιτς στον Κιβρακίδη που με σουτ έγραψε το τελικό 0-3ʼ
Στις καθυστερήσεις σουτ του Αναστασίου για τα Γιαννιτσά πέρασε άουτ.
Από την Αναγέννηση διασώθηκαν οι Χατζόγλου, Μοσχάκης και Μπαξεβάνος
Από τον Αιγινιακό κορυφαίος ήταν ο Σικιμιτς  ακλούθησαν ο Μιτοβ και ο Πετκάκης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κοτζάνη Δηλγεράκη και Βαντζη Δράμας που κιτρίνισαν τους Τζιάμη , Μπαξεβάνο για τα Γιαννιτσά και Σικιμιτς και  Μασάδο για τον Αιγινιακό.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλεξίου); Καραογλανίδης, Τσιάμης 28ʼ Λαμπάκης, Κουρουπής, παλασκας, Χατζόγλου, Τσακουσιτσα (62ʼ Χατζηστεφάνου), Μπαξεβάνος, Μοσχάκης, Καράμπελας, Φοκας,(46ʼ Σιδηρόπουλος), Αναστασίου.
Αιγινιακός (Χατζάρας): τόλιος, Πετκάκης, Γιατζιτζόγλου, Σαμαράς, Δημου, Φερναντες, Μασάδο(86ʼΓατζοαρι), Μαρτσέλο(64ʼΧατζής), Κιβρακίδης, Μητοφ(74Μιλοσκοβιτς), Σικιμιτς.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)