Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 

Όπως  έστρωσε
 η Αλμωπία ,
 έτσι ας κοιμηθεί







Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμα με βουλευτές του νομού. Περιοδική έκδοση της Αλμωπίας που έχει άριστες σχέσεις με τους δύο βουλευτές του νομού, πλην του Γιώργου Καρασμάνη, καρφώνει την άποψή τους γράφοντας ότι σύμβουλος βουλευτή είπε  «όπως έστρωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας , έτσι ας κοιμηθεί. 
Η αναφορά γίνεται για την απόφαση του Δημάρχου να συναντηθεί με το Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, για το επικείμενο κλείσιμο του ΤΕ Αριδαίας, χωρίς τους βουλευτές του νομού επειδή οι τελευταίοι αγνόησαν την Αλμωπία και την απαξίωσαν  απουσιάζοντας επιδεικτικά από την σχετική σύσκεψη που είχε γίνει στο  Δημαρχείο  στην Αριδαία. 
 Την απόφαση του Δημάρχου επικρότησε η συντριπτική πλειοψηφία της Αλμωπίας. Όχι όμως και βουλευτές που εξακολουθούν να δείχνουν και να τρίζουν τα δόντια τους στην περιοχή.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προκύπτει ότι θα κάνουν το παν για να τρενάρουν την συγκεκριμένη περίπτωση ,αλλά και ότι άλλο έχει να κάνει με την ανάπτυξη του τόπου. 
 Φαίνεται ότι λησμονούν ότι πολύ πιθανόν ο συγκεκριμένος Δήμαρχος σε λίγο να αποτελεί παρελθόν, όπως τόσοι άλλοι , όμως ο τόπος παραμένει εδώ ,όπως και οι άνθρωποι που ζουν εδώ. Εκτός και εάν με τον πόλεμο που του κήρυξαν τον ηρωοποιήσουν και στρέψουν την τοπική κοινωνία στην επανεκλογή του .

 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 





Το επίμαχο σημείο του δημοσιεύματος αναφέρει:

«Σύμφωνα με διαρροές από Βουλευτικά γραφεία του νομού μας, το σύνολο των Βουλευτών του νομού Πέλλας εκφράζει την δυσφορία του από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος μόνος του αποφάσισε την περιβόητη σύσκεψη χωρίς να έρθει σε διαβούλευση με τους Βουλευτές οι οποίοι για διάφορους λόγους είχαν κανονίσει κάποια ζητήματα. Άλλωστε επικαλούνται και την απουσία του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη η οποία αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε κανενός είδους συνεννόηση ανάμεσα τους.  Μάλιστα κάποιος σύμβουλος Βουλευτή μας είπε ότι όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο κος Πασόης…

Οι βουλευτές ήξεραν για την σύσκεψη ,αλλά φρόντισαν να στείλουν τους υπαλλήλους τους και να μην παραβρεθούν οι ίδιοι , απαξιώνοντας συνειδητά και επιλεκτικά το θέμα. Επίσημα δεν βγήκαν να καταγγείλουν ότι ο Δήμαρχος έκανε την σύσκεψη χωρίς να έθει σε διαβούλευση μαζί τους.
Μέχρι τώρα όμως επισκέπτονται την Αλμωπία για ...ψύλλου πήδημα. 

Το περίεργο και λυπηρό είναι ότι δίνουν την εντύπωση ότι αντί να ζητήσουν έστω και μια μικρή συγνώμη από τον τόπο , ψάχνουν δικαιολογίες  και απειλούν . Δίοτι αν η φράση  «όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο κος Πασόης…» δεν είναι απειλή , ας εξηγήσουν τι είναι ;

Άλλωστε πολλές φορές έχουν προκληθεί από τα τοπικά ΜΜΕ που στηρίζουν την περιοχή , να απαντήσουν ,αλλά φροντίζουν να το αποφεύγουν , όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Μάλιστα με «γκεμπελίστικο»  διαμηνύουν δια του οργάνου τους ότι

«Ο κος Πασόης λοιπόν θα καταγράψει αν τελικώς επιμείνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην απόφαση του, πράγμα που εμείς προσωπικά δεν επιθυμούμε, άλλη μια μεγάλη αποτυχία στο βιογραφικό του»
Αυτός είναι τελικά ο καημός τους . Αυτοί να αποφασίζουν με την ψήφο τους την καταστροφή της Αλμωπίας και να ζητάν από τον κάθε Πασόη να την σώσει . Μπράβο τους.
Υ.Γ.

Δήμαρχε καλά να πάθεις . Κράτα επτασφράγιστο μυστικό για  όταν σε ξαποστείλουν στο σπίτι σου όλοι αυτοί , τα όσα είπε ο Υπουργός Άμυνας για τους βουλευτές του νομού  και τι έκαναν ειδικά για το  συγκεκριμένο θέμα  του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας.
Κάποιος πρέπει επιτέλους να πει την αλήθεια.
Αν δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις ,θα το κάνουμε εμείς. Το πολύ –πολύ να μας τραβήξουν άλλη μια μήνυση ακόμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)