Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για τα Λουτρά Πόζαρ


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ του εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα των ελέγχων που έγιναν στα Λουτρά Πόζαρ. Αυτό έκανε γνωστό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης.
Σύμφωνα με γνωμοδότηση και του νομικού συμβούλου ,έκανε γνωστό μέρος των συμπερασμάτων . Για το 2009 δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Για το 2010 κάνουν λόγο για παρατυπίες , καθώς όπως αναφέρουν διαπίστωσαν ότι η Επιχείρηση δεν λειτούργησε με την νομοθεσία που προβλέπεται για τις Ανώνυμες Μονομετοχικές εταιρίες , αλλά με το παλιό σύστημα. Κάνουν λόγο ακόμα για διάφορα τυπικά ζητήματα και άλλες τυπικές παραλείψεις σε ορισμένες δραστηριότητες. Ο Εισαγγελέας είναι αυτός που μετά το προανακριτικό στάδιο θα αποφανθεί αν υπάρχουν  ποινικές ευθύνες και εάν υπάρχουν θα τις εξατομικεύσει . Εμφανίστηκε επιφυλακτικός αν το πόρισμα πρέπει να δοθεί σε όλους  δημοτικούς συμβούλους που είναι και μέλη της Εταιρίας. Δεσμεύτηκε πάντως να θέσει το ερώτημα στον νομικό σύμβουλο . Ο Νίκος Αποστολίδης ζήτησε να δοθεί σε όλους το πόρισμα . Ο Μάκης Δεμίρης θεώρησε ότι κακώς ανακοινώνεται μόνο μέρος του πορίσματος διότι δημιουργούνται εντυπώσεις.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος , ο Εισαγγελέας πρέπει το αργότερο σε πέντε μήνες να περαιώσει το έργο του. Σε περίπτωση που αποδοθούν ευθύνες , πέρα από το ποινικό μέρος , η επιχείρηση πρέπει να προβεί στον καταλογισμό των ποσών των έργων ή εργασιών που  θεωρούνται ότι έγιναν χωρίς να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης είπε ότι το θέμα  του πορίσματος θα τεθεί προς συζήτηση στην γενική συνέλευση των μετόχων  

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΓΑΙΝΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΖΕΡΖΗ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΕΣΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ .ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΛΑ ΣΗΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ; ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ Ο.Τ. 108 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)