Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Νίκη του ΦΟΑ στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Κεραυνό Άσπρου



 


Στο ΔΑΚ Αριδαίας έγινε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για το ΦΟΑ με αντίπαλο τον Κεραυνό Άσπρου.


Το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία και για τους δύο προπονητές για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι παίκτες τους αφού έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Μονάδικες απουσίες για το ΦΟΑ ήταν ο Μίσκος και ο Υφαντίδης από το χθεσινό τεστ της ομάδας.

Το τελικό αποτέλεσμα που λίγη σημασία έχει σε τέτοια παιχνίδια ήταν 68-56 υπέρ του ΦΟΑ.

ΦΟΑ (Λούσης): Ταρασίδης, Τοπαλίδης, Αβραμίδης, Μπεγλόπουλος, Χαραλαμπίδης, Παπαβραάμ, Τζανής, Μακρόπουλος, Μαυρίδης, Γκαλίτσιος, Παναγιωτίδης.

Νέος προπονητής του ΦΟ Aριδαίας ο Λάζαρος Λούσης

O ΦΟΑ ανακοίνωσε νέο προπονητή που θα πάρει τη θέση του Παναγιώτη Βάτση  που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να είναι και φέτος στην ομάδα.
Νέος πλέον προπονητής είναι ο Εδεσσαίος Λάζαρος Λούσης που επανέρχεται στους πάγκους μετά από την πετυχημένη πορεία που είχε σαν προπονητής στην Έδεσσα.
Ως προπονητής ο Λάζαρος Λούσης έχει εργαστεί το 2007 – 2009 στις Ακαδημίες του Αερωπού Έδεσσας και του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1974 και είναι ιδιοκτήτης της καφετερίας GOLDEN στην Έδεσσα. Ασχολήθηκε από μικρός με το μπάσκετ έχοντας σημαντική παρουσία στον ΓΑΣ Έδεσσας. Ως προπονητής εργάστηκε από το 1999 έως 2006 σε όλα τα αγωνιστικά τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας και του Αερωπού.

Είναι ο προπονητής που με την παρουσία του σφράγισε την αγωνιστική αναγέννηση του Εδεσσαϊκού μπάσκετ. Ακούραστος εργάτης του μπάσκετ αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη προσωπικότητα του Εδεσσαϊκού μπάσκετ την δεκαετία του 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)