Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πικετοφορίες του ΚΚΕ σε Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής



       Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ της Έδεσσας, της Σκύδρας και των Γιαννιτσών οργανώνουν πικετοφορίες ενάντια στο φασισμό και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

       Καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία της Πέλλας να δώσουν δυναμικό παρών καταδίκης της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

       Χρειάζεται η οργανωμένη δράση του λαού μας ενάντια στους νοσταλγούς του Χίτλερ, που δεν πρέπει να τολμούν να πατήσουν το πόδι τους σε χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα χωριά, στις γειτονιές.
       Δεν πρέπει να περάσει ο στόχος τους, και δεν είναι άλλος από τον φόβο και την υποταγή στα συμφέροντα των αφεντικών & του συστήματος, που τους θρέφει και τους εξοπλίζει με κάθε τρόπο με τους μηχανισμούς του.
      Πέρα από τις ρατσιστικές επιθέσεις προηγούμενα, με τις τελευταίες επιθέσεις τους στο Πέραμα ενάντια στα μέλη του ΠΑΜΕ & του ΚΚΕ, αλλά και το στυγερό έγκλημα με θύμα τον Π.Φύσσα στο Κερατσίνι, φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι το μακρύ χέρι των εκμεταλλευτών του λαού μας. Στόχος τους είναι η τρομοκράτηση όποιου αντιστέκεται και σηκώνει κεφάλι ενάντια στο σάπιο σύστημα, που τσακίζει ζωές και δικαιώματα.
      Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή και τα παραρτήματά της, να συντρίψει τα φασιστικά - ναζιστικά μορφώματα και το σύστημα που τα γεννά

      Οι πικετοφορίες θα ξεκινήσουν :

   ΕΔΕΣΣΑ τη Τρίτη 15 Οκτώβρη στις 6.30’ μ.μ. από τους Μικρούς Καταρράκτες
   ΣΚΥΔΡΑ τη Πέμπτη 17 Οκτώβρη στις 6.30’ μ.μ. από τη Πλατεία Ελευθερίας ( ΤΑΞΙ )
   ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τη Παρασκευή 18 Οκτώβρη στις 6.30’ μ.μ. από τη Πλατεία ΕΠΟΝ

       Κεντρικό σύνθημα των πικετοφοριών της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του ΚΚΕ :

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον !»



                                                                                               Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)