Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



 
    Διεξάγεται το Σάββατο 19 και 20 Οκτωβρίου 2013 το 4ο  Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά TAEKWON DO  στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.
Διοργανωτές είναι η Ένωση taekwon do Βορείου Ελλάδος με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας taekwon do και θα συμμετέχουν σύλλογοι – μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα και  περισσότερες από 20 χώρες από το εξωτερικό.
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές – τριες των κατηγοριών παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών ανά κατηγορία κιλών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα έχουν διάρκεια 3 γύρους των 2 λεπτών και θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό σύστημα ¨DAEDO¨.
    Στο τουρνουά θα λάβει μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με τον προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Ινδόπουλο και 2 αθλητές του: τον Ιωάννη Ιωαννίδη στην κατηγορία των εφήβων στα 59-63 κιλά και τον Μιχάλη Ναϊμ στην κατηγορία των ανδρών στα 63-68 κιλά . Οι αθλητές  έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα από τον προπονητή τους και αναμένονται θετικά αποτελέσματα.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το www.indopoulos.gr  και να κάνετε like στη σελίδα www.facebook.com/indopoulos.gym

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)