Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και το  Ωδείο Δήμου Έδεσσας καλούν όλους τους λάτρεις του
χορωδιακού τραγουδιού, ανεξαρτήτου ηλικίας ή μουσικής παιδείας, στη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ώρα 5:30 μ.μ. με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Μιλτιάδη Κασσάρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου με θέμα τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2013-2014 της χορωδίας.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας και το  Ωδείο Δήμου Έδεσσας με χαρά σας ανακοινώνουν τη δημιουργία Φιλαρμονικής του Δήμου Έδεσσας.
Για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου προσκαλούμε  όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτου ηλικίας ή μουσικής παιδείας, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ώρα 7:30μ.μ. με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Μιλτιάδη Κασσάρα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας.
Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας πιστό στον κοινωφελή χαρακτήρα του δίνει την δυνατότητα σε όλους τους αρχάριους που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Φιλαρμονικής δωρεάν εκμάθησης του ρεπερτορίου της μπάντας με τον καθηγητή της αντίστοιχης ομάδας οργάνων (Ξύλινα - χάλκινα-κρουστά ). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)