Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING-SEMI CONTACT-M.M.A. ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ






 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ 33 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 10 ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 44 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ 386 ΑΘΛΗΤΕΣ.

    Άριστη ήταν η διοργάνωση του τουρνουά KICK BOXING, KICK LIGHT, LIGHT CONTACT, SEMI CONTACT και M.M.A.από τον πρωτοπόρο Αθλητικό Σύλλογο  Πολεμικών Τεχνών Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Μυλότοπου. Υποστηρικτής της προσπάθειας ήταν ο Δήμου Πέλλας και η διοργάνωση  έγινε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΚ( επίσημα αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) , ενώ εμπνευστής και αρμόδιος ήταν ο  έμπειρος Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος.
    Μέρος έλαβαν 44 σωματεία με 386 αθλητές από την Βουλγαρία, Αλβανία, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα (2 σύλλογοι), Λάρισα, Βέροια(2 σύλλογοι), Σκύδρα, Θεσσαλονίκη (12 σύλλογοι), Δράμα(2 σύλλογοι), Κομοτηνή (2 σύλλογοι), Κοζάνη, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Ξάνθη(3 σωματεία), Γέφυρα Θεσ/νίκης, Άγιο Αθανάσιο Θες/νίκης, Χαλκιδώνα, Λιτόχωρο Κατερίνης, Νάουσα, Λαγκαδά και ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών. Το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες ξεπέρασε τα 1500 άτομα και συμπαραστάθηκαν στους αθλητές χαρίζοντάς  τους το δυνατό τους χειροκρότημα. Οι αγώνες   που συμμετείχαν όλες οι αγωνιστικές κατηγορίες , ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2013 και τελείωσαν αργά το βράδυ, γινόταν ταυτόχρονα σε 2 ταιρέν και στο επαγγελματικό ρινγκ και είχαν τηλεοπτική κάλυψη.
    Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος του συλλόγου , ο εκπαιδευτικός Τζάτσης Δημήτρης, ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες συλλόγους, συνεχάρη τους συνδιοργανωτές και τους υποστηρικτές για την υλοποίηση της ιδέας, έδωσε τα εύσημα στους γονείς των αθλητών που τους συμπαραστέκονται και  τους ωθούν τους στα δυναμικά αθλήματα και τέλος τόνισε τη σπουδαιότητα της απόφασής τους να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ και στον προπονητή του συλλόγου Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο, που  έχει πλέον εμπειρία 35 συναπτών ετών  κι έχει μυήσει στις πολεμικές τέχνες πολλές γενιές παιδιών της πόλης μας. Επίσης απένειμε διπλώματα συμμετοχής στους προπονητές των συλλόγων και στους  διαιτητές των αγώνων.
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών αναδείχθηκε Πρωταθλητής σύλλογος στο SEMI CONTACT  κατακτώντας 26 χρυσά και 8 αργυρά μετάλλια. Χρυσά πήραν οι αθλητές: Βεντούζης Νίκος, Χρυσοστομάκης Σταύρος, Πίττας Δημήτρης(2), Γεωργιάδης Αλέξανδρος, Κουκοδήμος Στέφανος (2), Καρακεχαγιάς Αντώνης, Συμεωνίδου Ελευθερία(2), Κουκοδήμου Πέρσα, Γρηγοριάδου Αρετή, Κωνσταντινίδου Αναστάσιος, (2), Τσαντεκίδης Χρήστος, Διαμαντόπουλος Νίκος, Ιακωβίδης Γιώργος, Παρόγλου Γιάννης, Μαγγασάρωβ Νίκος, Καλπατζίδης Γιώργος, Κατμάδας Παναγιώτης, Διαμαντόπουλος Χρήστος, Χ΄΄δάκης Ιωάννης, Καπουρτζούδης Δημήτρης, Βασιλειάδης Ιωσήφ και αργυρά πήραν οι: Καλμπατζίδης Πέτρος, Στράντζαλης Τάσος, Χ΄΄δάκης Θωμάς, Συμεωνίδου Άννα, Μαυρουδή Δήμητρα, Πολύζου Άννα, Βαφειάδης Χαράλαμπος, Βαφειάδης Γιώργος.
    Στο KICK BOXING χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Ηλιόπουλος Άγγελος, Ζουμπουρτικούδης Αναστάσιος, Ιωαννίδης Γιάννης και αργυρά οι: Βαφειάδης Αντώνης και Ζωγραφίδης Ιωσήφ.. Στο kick boxing με όρους Κ1 ο Ιωαννίδης Ιωαννίδης τον  Λαρισαίο πρωταθλητή Ελλάδος. Στο Grappling που συμμετείχε ο σύλλογος για πρώτη φορά με 3 αθλητές κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσά μετάλλια και οι 3 και είναι οι εξής: Βαρσακόπουλος Βασίλης, Ματζίρης Γιάννης και Παρόγλου Γιάννης.
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών, το Δ.Σ. και ο υπεύθυνος των αγώνων Μάστερ  Δημήτρης Ινδόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή ολοκλήρωση των αγώνων  και είναι οι εξής: ο Δήμος Πέλλας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέφανος Παπαδόπουλος, την υπεύθυνη ΑΟΔΗΓ  Συλλέκτη Δώρα, την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ και τον Πρόεδρο Μιχάλη Τριανταφύλλου , τους διαιτητές με αρχιδιατητές τον Μπόχα Ιωάννη, τον Αθανασιάδη Νίκο και τον Σαββόπουλο Κυριάκο, τις υπεύθυνες συμμετοχών και γραμματειακής υποστήριξης Μαρία Ινδοπούλου και Μιχαέλα Ινδοπούλου, την γραμματέα Πολυξένη Κολυμπάρη, τον συντονιστή Γραμματεά του συλλόγου Αριστοτέλη Αβραμίδη, τον κόουτς Αντώνη Κοπασάκη, τον φροντιστή των αγώνων Νικόαλο Κοροσίδη, τον ηχολήπτη Στάθη Φωτιάδη, την Δημοτική Σύμβουλο Π.Μυλοτόπου Πασχαλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)