Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ειρωνία αντί απαντήσεων στον Ανδρέα Κόγιο



ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ξεσκόνισαν τον κώδικα προκειμένου να βρουν τρόπο να μην απαντήσουν σε ερωτήσεις που έθεσε ουποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας
. Ο Πρόεδρος του είπε ότι θα πάρει γραπτώς τις απαντήσεις. Όταν όμως άφησε αιχμές και σκιες  για τον Δήμαρχο, ο Δημήτρης Πασόης ζήτησε να αναγνωσθούν οι  ερωτήσεις για να απαντήσει. Η μία αφορούσε τον ΧΥΤΑ  και τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου καθαριότητας και η δεύτερη την ανύπαρκτη μέχρι στιγμής αυλή του 2ου Δημοτικου Σχολείου Αριδαίας το οποίο κατασκευάζεται και πρέπει να παραδοθεί μέχρι 31-12-2013.
Μετά από αντεγκλήσεις και διαβουλεύσεις πήρε κάποιες απαντήσεις. Ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης , προέτρεψε ΤΟΝ Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο εξής να ερωτά έγκαιρα τον Ανδρέα Κόγιο πόσες ερωτήσεις έχει , για να τις βάζει στην ημερήσια διάταξη.
Πληροφορίες φέρουν τον Ανδρέα Κόγιο να επιμένει στο θέμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου , αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε εκείνη την περιοχή και κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια. Ο ίδιος δεν αποκλείει την πιθανότητα , αν δεν λάβει ικανποιητικές απαντήσεις να προσφύγει στην Δικαιοσύνη .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)