Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Παραλήρημα Ρατσισμού και αυταρέσκειας από τον Δ. Μπίνο




 


Ανήκει στους ελάχιστους ικανούς ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι …μπουνταλάδες

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα αυταρέσκειας και ρατσισμού ο αυτοαποκαλούμενος υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Αλμωπίας ,Δ. Μπίνος ούτε λίγο ούτε πολύ περιλαμβάνει τον εαυτό του  στα ελάχιστα δημιουργικά μυαλά και στους πολύ ελαχιστότατους ικανούς αυτού του τόπου.
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του,χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Σύμφωνα πάντα με την αυτοανακοίνωσή του , ούτε λίγο ούτε πολύ …επιτρέπει στη Νέα Δημοκρατία να τον στηρίξει. Το ίδιο αφήνει να εννοηθεί ότι θα πράξει μεγαλόψυχα και με..άλλες πολιτικές δυνάμεις


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:   
Μπίνος Δημήτριος υποψήφιος δήμαρχος Δ. Αλμωπίας.
Αριδαία 19/11/2013
 Δελτίο τύπου :
-           Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την ενδεχόμενη στήριξη από  τη Νέα Δημοκρατία.

     Η απόφασή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ήταν προσωπική. Απ΄ότι φαίνεται από τα δημοσιεύματα η κίνησή μου αυτή βρίσκει έδαφος και ευρύτερη αποδοχή . Η στήριξη από τη ΝΔ θα αποτελέσει μια ευχάριστη εξέλιξη. Εύχομαι και ελπίζω να ακολουθήσει παρόμοια στήριξη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.
     Πάντα επιθυμούσα και φυσικά επιθυμώ και σήμερα να είμαι ο υποψήφιος Δήμαρχος ( σ.σ.  κατάλαβε και μόνος του ότι είναι μόνιμα  μόνο υποψήφιος Δήμαρχος και τίποτα παραπάνω) όλων των πολιτών της Αλμωπίας. Στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου  δεν περισσεύει κανείς. Κάθε ικανός πολίτης, που αισθάνεται ότι έχει να προσφέρει στον κοινό αγώνα, είναι ευπρόσδεκτος.  Ο κόσμος μάς θέλει ενωμένους στη μάχη της επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.  Αν διαβάσετε στην πρώτη μου συνέντευξη στις 24/9/2013 όταν ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητά μου, είχα πει: Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάμε στον τόπο μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σπαταλούνται δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο καθένας μας ανήκει σε έναν ιδεολογικό χώρο και αυτό είναι σεβαστό. 

ΚΑΙ ΝΑ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ

   Από τη θέση αυτή δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο. Πίστευα τότε και
πιστεύω και σήμερα στον τόπο και στις δυνάμεις του.

 Είμαι απόλυτα  πεπεισμένος ότι ο τόπος μας κρύβει μέσα του δεκάδες δημιουργικά

 μυαλά με φαντασία , ικανότητες και όρεξη.  Είναι η ώρα να τολμήσουν να

βγούνε μπροστά. Χωρίς κομματικά ταμπού.  Είμαστε πολύ λίγοι. Οι ικανοί ακόμα λιγώτεροι


 Είναι απαράδεκτο να εμμένουμε στους διαχωρισμούς του παρελθόντος.  Η ώρα της ευθύνης είναι τώρα. Είναι ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας, να εστιάσουμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και  να συνεργαστούμε.
Δηλαδή κ. Μπίνο από  τους 40 χιλ. κατοίκους της περιοχής μόνο μερικές δεκάδες είναι δημιουργικά μυαλά με φαντασία , ικανότητες και όρεξη; Οι υπόλοιποι τι είναι;  Μπουνταλάδες και υποτακτικοί σας  να σας υπηρετούν και  να σας κάνουν τεμενάδες ;
Και από συμπεραίνετε ότι οι ικανοί είναι ακόμα λιγώτεροι; Έχετε μήπως κάποιο ειδικό μηχάνημα και μετράτε τους ικανούς και τους ανίκανους. Θέλετε δηλαδή εσείς ο εκ των ελαχίστων ικανών να διοικήσετε το αμέτρητο κοπάδι των ανικάνων;
Τέλος, μπράβο στην Νέα Δημοκρατία , αν έδωσε ήδη χρίσμα σε άνθρωπο με τέτοιες σκέψεις. Από ότι μας επιτρέπει η περιορισμένη νοημοσύνη μας και η εκ των μη ικανών καταγωγή μας , κάτι τέτοιο δεν έπεσε ακόμα στην αντίληψή μας.


8 σχόλια:

  1. Τί έγινε Πετράκη??? Πόνεσες που σε πέταξε με τις κλωτσιές απο το Δημαρχείο??? Και που είσαι ακόμη. Τα πράγματα είναι σοβαρά Πετράκη. Καλή η πλάκα αλλά όταν ο κόσμος έξω πεινάει δεν μπορούμε να σε ανεχόμαστε να κάνεις πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετρο, δεν σε συμπαθω καθολου. οποιος δεν στα δινει τον κατηγορεις...ΑΛΛΑ εδω εχεις δικιο...πραγματικα αθλια η συνεντευξη! Αυτα που λεει ο ανθρωπος αυτος, ειναι οχι απλα για τον τυπο...αλλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!σκεψου να βγει τι εχει να μας λεει.....
    Οσο για την ΝΔ....νασαι σιγουρος οτι δεν θα του δωσει καμια στηριξη επισημα....νασαι σιγουρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑ!!ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ κομματικο στελεχος της παραταξης της ΝΔ δεν τον στηριζει.....να το θυμασαι αυτο...ουτε Μπινος, ουτε Ζερζης, ουτε η ΤΟ, ουτε ο Γκλαβακης...μονος του δηλωνει υποψηφιος, μονος του κανει δηλωσεις περι ικανων και ανικανων συμπολιτων μας. Και μονο που δεν τον στηριζει κανεις καταλαβαινεις την τυχη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. As min ton stirizei kaneis apo olous aftous. Kalitera. Eimaste mazi tou emeis. O polys , o aplos o panisxiros laos. Oloi oi alloi poioi einai xwris emas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δημητρη μπινο....τα τρικαλα μαζι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πέτρο είσαι μεγάλο ταλέντο!!! πρέπει να πας να βρεις τον Κουρή. ο αυριανισμός πέθανε....ζήτω ο αυριανισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)