Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Τζάτζης διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας



Αποφασισμένος να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας φέρεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Γιώργος Τζάτζης
στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου .Αντίπαλοί του  φέρονται , η σημερινή πρόεδρος Γέση (Γεσθημανή) Πασχαλίδου και ο γιος του Γιάννη Γκλαβάκη , Γιώργος.
Ο Γιώργος Τζάτζης μέλος σήμερα της ΝΟΔΕ , επιχειρεί  να δώσει μεγαλύτερο βάρος στην Αλμωπία. Η εκλογική αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη , καθώς σε αυτή την διαδικασία η περιοχή του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου υποχρεωτικά θα  εκπροσωπείται από 4  μέλη υποχρεωτικά , έναντι πέντε από τον πρώην Δήμο Αριδαίας. 
 ----------------------
Στη φώτο από αριστερά : Γιώργος Τζάτζης, Θεοδ. Χαρανίδης, Θανάσης Τράικος, Ν. Αναστασιάδης  και Φώντας Γεωργίου (πασίγνωστος παγκόσμιος βοτανολόγος)

5 σχόλια:

  1. αφου τον στηριζει ο δημαρχος ο χαρανιδης ο ΛΕΩ τοτε ειναι σιγουρα εκλεγμενος....ο ΛΕΩ καθοριζει τις τυχες της αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο Φώντας Γεωργίου ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΌ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ,Ο ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΊΚΗΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΙ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ,ΟΧΙ ΑΪΝΤΕ ΑΪΝΤΕ σαν τον ΠΑΣΟΗ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ.ο ΧΑΡΑΝΙΔΗΝ ΗΝ ΤΟ ΕΜΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡ, ΤΟ ΑΓΟΡ ΜΑΣ.ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ.ΑΥΤΟΣ ΖΩΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΘΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΑΚΡΗ.ΤΕΟ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΤΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΟΙ. ΘΟΝΤΟΡΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΠΟΜΕΙΑ.ΟΥΦ ΤΑ ΓΡΑΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)