Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συνεδριάζει για τον προϋπολογισμό ο Δήμος Αλμωπίας




Με μοναδικό θέμα τη «Ψήφιση  του προϋπολογισμού του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014» , συνέρχεται την ερχόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου του Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας στις 17.30.

Μία ώρα αργότερα, στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
 1ο: Έγκριση υποβολής της πρότασης «Διαχείριση βιοαποβλήτων στο Δήμο Αλμωπίας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
2ο: Αποδοχή χρηματοδότησης 4.324,94 €, έναντι της συνολικής δαπάνης μεταφοράς μαθητών, για τη σχολική περίοδο 2012-2013.
3ο: Καθορισμός του ύψους του ημερήσιου τέλους για την περίπτωση των επαγγελματιών – παραγωγών που διαθέτουν επαγγελματικό όχημα, για την τροποποίηση της αριθμ. 252/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας.
4ο: Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας Λαϊκών Αγορών
5ο: Χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών, για τους: α) Αβραμίδου Χρυσάνθη, β) Γιόντη Πέτρο και γ) Παπαδοπούλου Συμέλα.
6ο: Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην Ασβεστοπούλου Παρασκευή του Δημητρίου λόγω παραίτησης του κατόχου αυτής, Σαρακινλή Κων/νου του Χρήστου.
7ο: Αίτηση της Καραμόνη Σουζάνας του Ιωάννου, για συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης του δημοσίου 10.000 τ.μ., από το αριθμ. 343α τεμάχιο αγροκτήματος Α. Ροδωνιάς, για τη δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.
8ο: Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.
9ο: Κατανομή ΣΑΤΑ 10ο: Κατανομή Σχολικής ΣΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)