Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ



Κατά το τελευταίο χρονικό  διάστημα ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας ερωτήσεις και υπομνήματα φορέων και πολιτών του νομού μας σχετικά με θέματα που τους απασχολούν.
Παρατίθενται οι σημαντικότερες παρεμβάσεις του Γιώργου Καρασμάνη προς τους αρμόδιους υπουργούς που αφορούν:


   Την επιστολή της Διεύθυνσης του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας, με την οποία εκφράζεται έντονη διαμαρτυρία για την απομάκρυνση των σχολικών φυλάκων από τα καθήκοντά τους που ως αποτέλεσμα είχε τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Σχολείου.
   Την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας με το απαραίτητο προσωπικό για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών της προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
   Την επιστολή του Συλλόγου και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, με την οποία ζητείται η άμεση πρόσληψη 2 καθηγητών στον Τομέα Υγείας-Πρόνοιας και 2 καθηγητών στον Τομέα Γεωπονίας για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
   Το υπόμνημα του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών σχετικά με συγκεκριμένες προτάσεις του, ώστε ν’ αντιμετωπισθεί οριστικά το έντονο πρόβλημα του ασφαλιστικού του ΟΑΕΕ προκειμένου να εξασφαλισθούν τόσο η βιωσιμότητα του ίδιου του Οργανισμού, όσο και  οι καλύτερες δυνατές παροχές των ασφαλισμένων του κλάδου.
   Το υπόμνημα του Δήμου Έδεσσας με το οποίο επισημαίνεται το έντονο πρόβλημα στη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου λόγω οικονομικής δυσπραγίας για προμήθεια  αναλώσιμων και πετρελαίου θέρμανσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο κλείσιμό τους.
   Την επιστολή των εργαζομένων της πρώην ΑΤΕ για νομοθετική ρύθμιση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών προβλημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)