Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Προτάθηκε η απόρριψη της έφεσης πρώην Δημάρχων του Δήμου Εξαπλατάνου για χρηματικούς καταλογισμούς



Την απόρριψη της έφεσης των δύο πρώην Δημάρχων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου , για την αναστολή της πληρωμής των χρηματικών καταλογισμών που επέβαλαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης , πρότεινα την Τρίτη ο  γενικός εισηγητής  προς το αρμόδιο πενταμελές τμήμα του ελεγκτικού Συμβουλίου στην Αθήνα .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο γενικός εισηγητής έκανε την παραπάνω πρόταση ,ενώ η σχετική απόφαση πρόκειται να  ανακοινωθεί σε ένα μήνα .
Να θυμίσουμε ότι στον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Παλίκογλου είχαν  καταλογισθεί  από τους οικονομικούς επιθεωρητές που έκαναν τους ελέγχους 468 χιλ . ευρώ για προμήθειες και έργα που έγιναν με προφορικές αναθέσεις.  Ποσό που είχε προκαλέσει εντύπωση , καθώς περιλάμβαναν κυρίως το χρονικό διάστημα που δεν είχε τον έλεγχο της Δημαρχιακής επιτροπής λόγω «ανταρσιών» συμβούλων του συνδυασμού του. Στον πρώην Δήμαρχο Σταύρο Τουφεγγόπουλο καταλογίστηκε ποσό 120 χιλ ευρώ για τις χαλικοστρώσεις που δεν έγιναν , όπως αποδείχτηκε περίτρανα  και στο δικαστήριο , μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει κατά του Παράσχου Τσάνταλη , αλλά και της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ για σχετικά δημοσιεύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)