Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑΙΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟ





   Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για τους Διεθνείς αγώνες   KICK BOXING και SEMI CONTACT  σύλλογοι από τις γειτονικές μας χώρες αλλά και από Ελληνικά σωματεία που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πέλλας που βρίσκεται στο Δημοτικό διαμέρισμα του Π.Μυλότοπου.

    Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας KICK BOXING  ΠΟΚ με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ειδική αναγνώριση για το άθλημα του KICK BOXING και μπορεί να λειτουργεί νόμιμα το τμήμα αυτό καθώς προπονούνται και ανήλικα παιδιά.
    Στο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές από 5 ετών και πάνω στα αγωνιστικά στυλ του  KICK BOXING, LOW KICK , KICK LIGHT , LIGHT CONTACT και SEMI CONTACT  ενώ για πρώτη φορά θα διεξαχθούν και αγώνες Μ.Μ.Α. και GRAPLING . Οι αγώνες θα γίνονται ταυτόχρονα σε αγωνιστικά τατάμι  και στο επαγγελματικό ρινγκ που διαθέτει ο σύλλογος διαστάσεων 7Χ7. Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν έμπειροι διαιτητές της Ελληνικής ομοσπονδίας, η ώρα έναρξης θα είναι στις 10.00π.μ. και η είσοδος για το κοινό ελεύθερη.
    Οι σύλλογοι που αναμένεται να λάβουν μέρος θα είναι από: Αλβανία, Fyrom, Βουλγαρία, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Λαγκαδά, Σέρρες, Κιλκίς, Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Σκύδρα, Έδεσσα, Λάρισα, Δράμα, Άγιο Αθανάσιο Θες/νίκης, Νέα Μηχανιώνα, Χαλκηδόνα, Κουφάλια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Πάτρα, Λιτόχωρο και Θεσσαλονίκη.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο των αγώνων Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο  στο τηλ.2382027738, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα του συλλόγου στο www.indopoulos.gr και κάνοντας like στο www.facebook.com/indopoulos.gym

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)