Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά για τον ΧΥΤΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος







Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ζητά την έκετακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την λειτουργία του ΧΥΤΑ. Συγκεκριμένα αναφέρει: 
Παρακαλώ να συγκαλέσετε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την αντικατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Υ.Τ.Α.Αλμωπίας και αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την χρηματοδότηση λειτουργίας του εργου.


 Η αδιαφορία σας  και η μη συμμετοχή σας  στο διοικητικό συμβούλιο του Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας  για την καλή λειτουργία του έργου κύριοι ΖΕΡΖΗ Πέτρο και ΜΠΙΝΟ Χρήστο  δεν σας δίνει συγχωροχάρτι και έχετε  μεγάλο βαθμό ευθύνης όσο και ο Δήμαρχος Αλμωπίας ΠΑΣΟΗΣ Δημήτριος.
Αντιπολίτευση δεν γίνετε με αποχή απο τις υποχρεώσεις σας , αλλά με προτάσεις και διάλογο.

 Η αποχή και η αρνηση  δεν ειναι σωστή  και υπεύθυνη συμπεριφορά  των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.Η ασυνέπειά σας στην εκτέλεση των καθηκόντων  σας , σας καθιστά υπεύθυνους τόσο εσας αλλα και κάθε δημοτικό σύμβουλο στον οποίο αρνείται την συνδρομή του για την καλή λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων.

 Πρέπει άμεσα  να γίνει εκτακτο δημοτικό συμβούλιο και αντικατάσταση των μελών που παραιτήθηκαν με συμμετοχή και της δημοτικής αντιπολίτευσης στο διοικητικό συμβούλιο του Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας .

 Τα όποια προστίματα που επιβάλλονται απο τις υπηρεσίες ελέγχου του Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας να είσαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ή να ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ κανένας δημότης μας.


Α.Δ.Α.Κ.Α.

             
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)