Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δικαιολογημένα «αδιάβαστος» συντάκτης ;



Ο Π. Μπελιοβάνης είναι Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου από την άνοιξη
Γράφει ο Α.Α.Π.

Κύριε Διευθυντά ,το δημοσίευμα για την πρόσληψη ειδικού συνεργάτη του Πολυχρόνη Μπελιοβάνης, επιτρέψατε μου να το χαρακτηρίσω εκτός από άκαιρο και λίγο εκτός τόπου και χρόνου.
Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου , εδώ και πολύ καιρό. Ίσως βέβαια η πλήρης ανυπαρξία του μέχρι σήμερα να δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι καινούργιο. Άλλωστε και τα σχόλια του κοινού  αυτό δείχνουν . Κανείς δεν έχει πάρει είδηση τι γίνεται , πλην  των πολύ εξειδικευμένων εκ των έσω , όσων κατοικοεδρεύουν στο δημαρχιακό γραφείο και αυτούς που φτιάχνουν τα εντάλματα πληρωμής .

Δεν αποκλείεται ακόμα το γεγονός ότι παράλληλα μπορεί νόμιμα να ασκεί και το ελεύθερο επάγγελμά του , να δίνει την εντύπωση ότι έχει σχέση ελεύθερου επαγγελματία με τον δήμο. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι του ανατέθηκαν απ΄ ευθείας έργα. 

Αλλά αφού αυτό δεν ενοχλεί κανέναν επαγγελματία από τον κλάδο του εσάς τι σας κόπτει;

Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Αν μιλάτε για το ηθικό μέρος ,είναι διαφορετικά και εάν μιλάτε για το νόμιμο είναι πάλι διαφορετικό. Η όλη  μεταξύ τους συνεργασία  είναι καθ όλα νόμιμη  . Όσο για το ηθικό  μέρος κάνετε ως μωρή  παρθένα ,σαν να ζείτε σε άλλο πλανήτη,όπως πράττει συχνά η αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Η είδηση είναι αλλού. Βρείτε τον( ή την ) νέο ειδικό συνεργάτη . Η προθεσμία των σχετικών αιτήσεων λήγει την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτά προς (τη προσωρινή) αποκατάσταση των πραγμάτων .
Ευχαριστώ για την υπομονή και προσοχή 

Α.Α.Π.

1 σχόλιο:

  1. Καλύτερα να κάνετε έλεγχο των πηγών σας πριν γράψετε τόσες ανακρίβειες Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)