Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 68-55



Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 68-55. Η ομάδα της Έδεσσας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με απουσίες καθώς για διάφορους λόγους έλειπαν οι Σιβένας και  Αργυρός.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε με τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Τσολάκη στο γόνατο με το ξεκίνημα του αγώνα.
Παρά τα προβλήματα ο ΓΑΣ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με τους Μακρίδη και Τσακώντση να σκοράρουν, διατηρώντας την ομάδα κοντά στο σκορ. Το δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα της Αλμωπίας μπροστά στο σκορ με 19-14.
Στο 2ο δεκάλεπτο παρά την επιθετικό «οίστρο» του Δοδόπουλου ο ΓΑΣ άφηνε κενά στην ρακέτα του, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα πόντους κυρίως από τον Τριανταφύλλου, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 36-27 για τον ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ μπόρεσε να παίξει καλύτερη άμυνα να κλέψει μπάλες και να έχει καλύτερη εικόνα. Μάλιστα στις αρχές του 4ου δεκάλεπτου μπόρεσε να μειώσει στους τέσσερις πόντους 49-45, δείχνοντας ότι μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Όμως μια τεχνική ποινή που δέχτηκε ο κόουτς Σταυρόπουλος χάλασε τον ρυθμό της ομάδας, καθώς η ομάδα της Αλμωπίας εκμεταλλεύτηκε την τεχνική ποινή, σκόραρε και στην επόμενη επίθεση, με αποτέλεσμα να πάει την διαφορά στους οκτώ πόντους. Μετά από αυτό το σημείο ο ΓΑΣ δεν μπόρεσε να ξαναπλησιάσει στο σκορ και το παιχνίδι τελείωσε με 68-55.         
   Δεκάλεπτα: 19-14, 36-27 (ημιχ.), 49-43, 68-55(τελικό),
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος) :  Σταυρόπουλος Χ., Γάτσος Γ.4, Λουκόφτσης Λ., Τσολάκης Γ., Μποζίνης Γ., Μακρίδης Τ. 9(1), Γιάννης Χ., Κωνσταντινίδης Η. 4, Δοδόπουλος Χ. 23(1) , Τσακώντσης Α. 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)