Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση Δόξας Εξαπλατάνου στην ανακοίνωση του Ορφέα Ριζαρίου






ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΔΟΞΑ" ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κύριοι
Σε απάντηση των όσων (κακόβουλων) καταλογίζονται στον προπονητή του σωματείου μας από σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Γεγονότα, για όσα διαδραματίστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του σωματείου μας με το αντίστοιχο του Ορφέα Ριζαρίου θα θέλαμε να προβούμε στις παρακάτω επισημάνσεις.

Το ήθος και τον χαρακτήρα του "ανθρώπου" πάνω από όλα ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας και όχι μόνο.
Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως παράγοντες του συλλόγου μας, τυχερούς που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον κύριο ΤΣΙΜΤΣΙΤΙΔΗ.
Η δουλειά του ως προπονητής αλλά και συνάμα ως παιδαγωγός φαίνεται μέσα στο γήπεδο από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του πολλοί εκ των οποίων διαμορφώνουν χαρακτήρα καθότι πολύ νεαροί στην ηλικία.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια γίνεται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ριζαρίου αν αναλογιστεί κανείς πως το να δείχνεις τα "φρύδια" σου σε φιλάθλους, το να βρίζεις τον προπονητή και τους συναδέλφους σου ποδοσφαιριστές του αντιπάλου σωματείου είναι πράξη εξέχουσας σημασίας κατά τους παράγοντες του Ορφέα.

Κύριοι του Ριζαρίου και πολύ περισσότερο εσείς που δημοσιεύσατε βλακείες (είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορούμε να προσάψουμε στο δημοσίευμα σας) για χαρακτήρες ανθρώπων όπως του Κύριου ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ φροντίστε να πλησιάσετε το ποδοσφαιρικό ήθος αυτού του ανθρώπου...αν το καταφέρετε τότε σίγουρα θα περνάτε σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές σας.

Δεν σας φταίνε κύριοι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του αντίπαλου σωματείου για πράξεις ή παραλήψεις που ενδεχομένως να έχουν διαπράξει τρίτοι.

                                                                 ΤΟ Δ. Σ.
                                                    ΤΗΣ "ΔΟΞΑΣ" ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

1 σχόλιο:

(3)