Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γραφικό και λαϊκιστή αποκαλεί τον Ιορδάνη Τζαμτζή η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πέλλας.


Μήτρα του ρουσφετιού και  του λαϊσμού το ΠΑΣΟΚ ,απαντά ο βουλευτής



Με ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας  στρέφεται κατά του βουλευτή Ι. Τζαμτζή .Με αφορμή την πρόθεση του βουλευτή να ζητήσει την παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Α. Τσαυτάρη που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Για μια ακόμα φορά ο κ. Τζαμτζής επιχειρεί να εκτοξεύσει βαρύγδουπες δηλώσεις ώστε να προσελκύσει τα φλάς της δημοσιότητας. Αυτή η παλαιοκομματική τακτική δεν πείθει κανέναν, δεν καλύπτει την παντελή απουσία προτάσεων και οράματος του ιδίου για τον νομό μας.


Επιτέλους, ο κόσμος της Πέλλας αναζητεί πολιτικούς οι οποίοι να βρίσκονται μακριά από πελατειακές αντιλήψεις.

Σας στεναχωρεί κ. Τζαμτζή ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει δείξει μεγάλο έργο όλο αυτό το διάστημα της θητείας του και έχει χαράξει μια προοδευτική εκσυγχρονιστική πορεία δίπλα στο σύγχρονο αγρότη με την συνεχή του παρουσία σε όλα τα Αγροτικά κέντρα και ιδιαίτερα στην Πέλλα.

Να σας υπενθυμίσουμε το πρόβλημα των κτηνοτρόφων – παραγωγών της Πέλλας για τους βοσκότοπους! Η Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Πέλλας ήταν εκείνη που προκάλεσε συζήτηση μεταξύ του Υπουργού, των κτηνοτρόφων και των Παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η παρέμβασή από πλευράς του Υπουργού ήταν άμεση, έτσι καταφέραμε, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι- παραγωγοί, να εισπράξουν τα χρήματα τους πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Επιτέλους φτάνει με τις γραφικότητες και τον λαϊκισμό σας !

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας
Ο Γραμματέας
Βασίλης Πετρόπουλος



Απάντηση  του Ι. Τζαμτζή στο δημοσίευμα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας

Ιορδάνης Τζαμτζής :
Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ότι «ο κόσμος της Πέλλας αναζητεί πολιτικούς οι οποίοι να βρίσκονται μακριά από πελατειακές αντιλήψεις». Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος μαζικά γύρισε τη πλάτη του στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που ήταν η μήτρα του ρουσφετιού, των πελατειακών αντιλήψεων, της αναξιοκρατίας και του λαϊκισμού.  Απλώς να τους θυμίσω το απαύγασμα της λαϊκής σοφίας ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)