Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πράσινο για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου



Ομόφωνα το Δημοτικό  Συμβούλιο Αλμωπίας ψήφισε την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου
προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η επόμενη διαδικασία  για τις περαιτέρω διαδικασίες , ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στη νότια πλευρά του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.  Στην Αριδαία . Ο Δήμαρχος ζήτησε από την αρχιτέκτονα να σεβαστούν το περιβάλλον και η αίθουσα που θα αναγερθεί να είναι αισθητική και να ταιριάζει με το αντικείμενο. Η αίθουσα θα είναι περίπου 20χ 30, δηλαδή περίπου 600 μέτρα .Ο Σταύρος Κοφτερός εξέφρασε αντιρήσεις γιατί όπως υποστήριξε δεν ζητήθηκε η γνώμη του Συλλόγου Μηχανικών . Όπως διευκρινίστηκε , αυτό μπορεί να γίνει και με την πρόοδο των διαδικασιών .

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη ένας άχρηστος όγκος τσιμέντου, αμφιβόλου αισθητικής στο κέντρο της Αριδαίας που ασφυκτιά από τις πρακτικές και την ανυπαρξία σχεδίων, από τους μαθητευόμενους μάγους που μεταμόρφωσαν μια ειδυλλιακή επαρχιακή κωμόπολη σταδιακά σε τριτοκοσμικό ακαλαίσθητο "τέρας" που για να δεις πράσινο πρέπει πλέον να ταξιδέψεις!!!!
    Ας δοθεί στους δημότες σαν πάρκο παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά που σπάνε τα πόδια τους στην τσιμεντένια πλατεία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)