Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΦΟ Αριδαίας 50-55




Για τη 16η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη χθες στη δύσκολη έδρα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας στο τέλος με 50-55.




Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου ο ΦΟΑ κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 7 πόντων, όμως με τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα με τους γηπεδούχους να μένουν κοντά στο σκορ, κι έτσι χρειάστηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου οι παίκτες του ΦΟΑ έβγαλαν τις άμυνες που έπρεπε κι έστω και δύσκολα έφτασαν σε μία πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Μεγάλος απών από το χθεσινό παιχνίδι για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν ο Μακρόπουλος, που λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν στην αποστολή.

Την αποστολή του ΦΟΑ ακολούθησε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο γνωστός σε όλους Παντελής (μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας), ο οποίος στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί την ομάδα.

Καλά τα πήγε και το δίδυμο των διαιτητών Κορδάλη-Τζίμου όσων αφορά τη διαιτησία του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική (8/2) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Έδεσσα με τον Πανεδεσσαϊκό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α(14-14), Β(29-29), Γ(42-44), Δ(50-55)

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης): Tσάτσας 2, Ρουσόπουλος 9(1), Στογιαννόπουλος 4, Αβραμίδης 3, Παπαγερίδης 2, Βενέτης 4, Νικολόπουλος 13(1), Πρόκος 2, Αλεξόπουλος 12(1).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Mαυρίδης, Υφαντίδης 10, Τζανής 3(1), Χαραλαμπίδης 12, Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 4, Αβραμίδης 7(1), Τοπαλίδης 8.


πηγη  :karatzova.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)