Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

"Παιδιά και ¨αποπαίδια¨ στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας




 
 ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΠΑΡΑ  τα συνεχή μισόλογα του Δημάρχου Αλμωπίας , περί καθόδου του στις εκλογές , είναι σχεδόν βέβαιο ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ότι δεν θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές. Το μυαλό του είναι στην Έδεσσα και την θέση που τον περιμένει στην δουλειά του. Άλλωστε για τον λόγο αυτό μέχρι στιγμής δεν αποτολμά να ανακοινώσει επίσημα και σε δημόσιο χώρο την κάθοδό του στις εκλογές.
Είναι δε κοινό μυστικό , ότι εάν γινότανε προϊστάμενος στην Δ.Ο.Υ Έδεσσας , θα την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από τον δημαρχιακό θώκο. Στον συνδυασμό του ήδη υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες . Η πρώτη είναι αυτή που αναγκάστηκε να αποστασιοποιηθεί από την συμπεριφορά του , γιατί είχε άποψη , την έλεγε και του επισήμανε λάθη και παραλείψεις . Αυτούς τους περιθωριοποίησε και ησύχασε να μην του ζαλίζουν το μυαλό.
Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή που ενώ αρχικά ήταν δυσαρεστημένη , δεν φώναζε όμως δημόσια, στην συνέχεια τους βόλεψε με κάποιες έμμισθες θέσεις και ησύχασαν όλοι. Δεν τους ‘αφησε  όμως να έχουν πρωτοβουλίες για να μην αποκτήσουν εκλογική επιρροή και δύναμη.
Στην Τρίτη συγκαταλέγονται οι λεγόμενοι «κωλοτούμπες » . Απομακρύνθηκαν από έμμισθες θέσεις και δημόσια τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις. Φρόντισε να τους κλείσει το στόμα και να τους «εξευτιλήσει» δίνοντας του ξανά προνόμια ,αναγκάζοντάς τους παράλληλα να κάνουν δημόσιες δηλώσεις μετάνοιας.
  Στη τέταρτη ανήκει μια πολύ σφιχτή τριάδα που μαζί του κάνουν το κουμάντο  και δεν αφήνουν να φυτρώσει καμιά άλλη ιδέα ή πρόταση .
Κ φυσικά οι ελάχιστοι που διάγουν θητεία ήρεμη και αξιοπρεπή. Οι τελευταίες απεγνωσμένες προσπάθειες του Δημάρχου , να πείσει περί στελάχωσης του συνδυασμού με νέα πρόσωπα, , μέσω δήθεν πληροφοριών στα διάφορα blog ,κάνει τον κάθε πικραμένο να γελά .
Όσοι είναι κοντά καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα να είναι υποψήφιος . Για τον λόγο αυτό εκτιμούν ότι δεν αλλάζει τακτική και νοοτροπία , την στιγμή που είναι απαίτηση όλων . Με τον ρυθμό αυτό θα πάει ως τις εκλογές και στο επίμαχο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσει την μη κάθοδό του στις εκλογές

5 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ.
    ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΖΕΡΖΗ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙ΄ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΕΧΝΟΝΤΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 'γω τέτοιο όνειρο είδα χθες βράδυ, σηκώθηκα ιδρωμένος
      αλλά ευτυχώς είχα γλυτώσει από τον εφιάλτη!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ 10.43 ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
  2. στον εξαπλατανο τον περιμενουμε με ανοικτες αγκαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ.ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)