Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ο Χρήστος Σπρίτος στηρίζει Δημήτρη Πασόη.



 




Δημοσιεύουμε την σφοδρή επιθυμία αναγνώστη μας , χωρίς σχόλια

Αγαπητέ φίλε Χρήστο εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Αλμωπίας , λαμβάνω το θάρρος να σε ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη που παρέχεις στον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη και που θα είσαι ξανά μαζί του υποψήφιος. Ευτυχώς Χρήστο μου. Ευτυχώς. Και έλεγα μέσα μου. Πολύ άργησε αυτό το παιδί να το δηλώσει . Πως τον πρόλαβαν στη στροφή κάτι άλλοι. Κάλλιο τώρα παρά ποτέ Χρήστο μου.
Από δω και πέρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι . Ο Θεός να σε έχει καλά . Πολύ το ΄φχαριστηθήκαμε.
Γ.Γ.


Η ΔΗΛΩΣΗ  ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναμένεται να είναι ο Χρήστος Σπρίτος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει τις αποφάσεις του και σκοπεύει να στηρίξει και πάλι το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, καθώς θεωρεί ότι έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα για το Δήμο, με σπουδαιότερο κατόρθωμα τη σημαντική μείωση των χρεών.
Ο κ. Σπρίτος καθόλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη συνοχή της δημοτικής αρχής.

4 σχόλια:

  1. ο επομενος αραγε ποιος θα ειναι που δηλωσει στηριξη στον δημαρχ勤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dum sprito spero... ε, καλα τωρα ησυχασαμε ολοι στην Αλμωπια. Αντε καληνυχτα σας κ. δημαρχοι, αντιδημαρχοι και δημ. συμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΗ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΞΕΙ ΑΝΤΕ Κ ΙΣ ΑΝΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.......



    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)