Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινώνει ονόματα ο Ανδρέας Κόγιος





Τα πρώτα ονόματα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος.
Ο ίδιος πέρα από τις συναντήσεις που έχει με  ενδιαφερόμενους υποψήφιους, παρακολουθεί τα τοπικά τεκταινόμενα και παίρνει δημόσια θέση για όλα τα ζητήματα. Σε αντίθεση με άλλους υποψήφιοιους που προτιμούν την σιωπή από την δημόσια τοποθέτηση. Μάλιστα φαίνεται ότι η δημόσιες θέσεις του , έχουν αρχίσει να ενοχλούν  τους «μονίμως σιωπούντες» για αυτό και με «πικρόχολα» και στημένα σχόλια προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν και να τον αποθαρρύνουν . Ο κόσμος βρίσκει πολύ θετικές αυτές τις  δημόσιες  και με παρρησία  τοποθετήσεις του.

10 σχόλια:

  1. ΑΝΤΡΕΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ, ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ. ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (12:18 π.μ.) Μην ανησυχείς!
      Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τεράστιος συνωστισμός για τις υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του Αντρέα, αλλά αφού είσαι θαυμαστής του και είσαι και έτοιμος να αγωνιστείς(Σε τι άθλημα; Δεν γράφεις), να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα βρει ο Αντρέας. Τηλέφωνο δεν μπορεί να δώσει αλλά τρέχα να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας. Εντός ολίγων ημερών τελειώνουν κι αυτά. Όποιος προλάβει!
      Έχει μεγάλο σουξέ(ο Αντρέας)

      Διαγραφή
    2. ποσο βαση μπορει να δοσει κανεις σε σενα 4:50 αφου δεν εχεις αλλη δουλεια απο το να λες μλκες όμως ουτε το ονοματακι σου δεν το λες φαντασου ποσο λερομενος είναι ο κλσου............... φιλος Α.Δ.Α.Κ.Α

      Διαγραφή
    3. Για γράψε μας το δικό σου ονοματάκι ΕΠΩΝΥΜΕ! Μήπως σε λένε Αντρέα;

      Διαγραφή
  2. 1η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΚΑ
    1. ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ
    2. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΙΔΗΣ
    3. ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΙΔΗΣ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ: ΟΛΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντασμα τακανες πανω σου .............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12,28 σε έναν εκλογικο αγωνα ολοι εχουν δικαιωμα να υπβαλουν υποψηφιωτητα επομενωσ τα ειπωνικα σχολια προσβαλουν εσενα που δεν εχεις μαλον τροπουςκαι κινησαι παρασκηνιακα κριμα ασε τον καθενα να μετρησει τις δυναμεισ του.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Γαρέφι μεγάλους πολιτικούς άνδρες βγάζει, Δημήτρης Μπίνος, Χρήστος Μπίνος, Ανδρέας Κόγιος κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)