Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οργισμένη απάντηση Χρ. Σπρίτου: «Ποτέ δεν δήλωσα ότι στηρίζω Πασόη»



Απόλυτα κατηγορηματικός ο Χρήστος Σπρίτος αποσαφηνίζει ότι ουδέποτε έκανε δήλωση ότι στηρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη και ότι θα είναι εκ νέου μαζί του υποψήφιος.
Σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα , ξεκαθάρισε ότι  το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες και όχι δική του δήλωση. Σέβεται , όπως είπε τον Τύπο , που μπορεί να αντλεί και να δημοσιεύει καλοπροαίρετα πληροφορίες , όμως στην δική του περίπτωση δεν υπάρχει καμία δήλωση από την οποία να προκύπτει υποστήριξη ή δήλωση υποψηφιότητας με τον Δημήτρη Πασόη. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ατόπημα και ανοησία αφού είναι ήδη εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Ο ίδιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη  άλλων που δίνουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ...εξωγήινους και κολυμπούν σε ωκεανούς ανοησίας.  Άλλωστε , όπως δήλωσε  μόνο μία περίπτωση κοινής γραμμής υπάρχει. Και αυτή είναι η συμπόρευση με τον Τάσο Τσαβδάρη . Όπου θα είναι υποψήφιος ο Τάσος Τσαβδάρης θα είναι και αυτός. Τελεία και παύλα ,όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

3 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ? ΓΙΝΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ? ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΕΠΕΙΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)