Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κατόπιν εορτής στήριξη του Δημάρχου Αλμωπίας στους αγρότες




ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΟΔΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Μετά την επισήμανσή μας ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν έχει εκδώσει καμία  ανακοίνωση στήριξης  προς τους αγρότες και την γενική προφανώς κατακραυγή των αγροτών , ο Δήμαρχος έδωσε (μετά από 8 μέρες) επιλεκτικά στον Τύπο ανακοίνωση στήριξης προς τους αγρότες που  έχουν ξεκινήσει αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Η ανακοίνωση , υπογράφεται από τον Δήμαρχο και αφήνει να εννοηθεί ότι είναι μόνο από την παράταξή του  και όχι ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΊΑΣ.
Ούτε και αυτή την ιερή στιγμή του αγώνα η εναπομείνασα παράταξη του Δημάρχου , δίνει την εντύπωση ότι δεν την σέβεται , αλλά βρίσκει εφαλτήριο για προεκλογική σπέκουλα. Μεταξύ άλλων (και είναι κατάπτυστη τακτική) η ανακοίνωση λέει:  


Είμαστε λοιπόν στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας όπως άλλωστε το αποδεικνύουμε και με τις πράξεις μας, δίνοντας μεγάλο βάρος στον πρωτογενή τομέα, υλοποιώντας ένα οργανωμένο σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης για την Αλμωπία, είτε μέσα από πλήθος εργασιών για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των γεωργοκτηνοτρόφων όπως καθαρισμούς αυλάκων, διανοίξεις αγροτικών δρόμων και άλλα, είτε εντάσσοντας σε χρηματοδοτικά προγράμματα μεγάλα εγγειοβελτιωτικά έργα που θα μειώσουν το κόστος και θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά ο Ζερζης εγκαταλείπει την σωτηρία του τόπου και δεν κατεβαίνει για δήμαρχος Αλμωπίας και πάλι: Σαμάντη ενημερωσε τους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)