Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος Αλμωπίας αρνήθηκε νομική συνδρομή στον πρώην Αντιδήμαρχο Χρήστο Βάτση για θέμα του Δήμου






Με επιστολή  του ο πρώην Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Αριδαίας Χρήστος Βάτσης καταγγέλλει το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη και τους συνεργάτες του για αδιαφορία, σε υπόθεση που αφορούσε τον τότε Δήμο Η επιστολή αναφέρει τα εξής :


Αισθάνομαι την ανάγκη να «ευχαριστήσω» δημόσια το Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Πασόη και τους συνεργάτες του, για το «αμέριστο ενδιαφέρον» του και την «συμπαράσταση» που έδειξαν σε πρώην συνάδελφό τους Αντιδήμαρχο, ο οποίος περνά δικαστική περιπέτεια, διότι ήταν Αντιδήμαρχος τον Ιούλιο του 2009, όταν συνέβη ατύχημα σε Τ.Δ. του πρώην Δήμου Αριδαίας από δέντρο (πτώση κλαδιού σε Δημοτική Παιδική Χαρά και πρόκληση ζημιών σε παρακείμενο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, του οποίου ο ιδιοκτήτης στράφηκε δικαστικά κατά του Δήμου και κατά εμού).

Το παραπάνω ατύχημα θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια της θητείας οποιουδήποτε Αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας με διαβεβαίωνε πως ο Δήμος πρόκειται να αναλάβει τη νομική υποστήριξη της υπόθεσης, αναθέτοντας σε δικηγόρο την υπεράσπισή μου στο δικαστήριο, κάτι το οποίο ζήτησα και με πρωτοκολλημένη αίτησή μου.

Άλλωστε, υποστήριζε πως οι Δημοτικές Αρχές αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης και είναι συνεπώς αυτονόητη η κάθε είδους υποστήριξη προς το πρόσωπό μου.

Αντ’ αυτού συνάντησα την πλήρη αδιαφορία στις επισκέψεις που έκανα στο γραφείο του παραμονές της δικής με αποτέλεσμα να παραστώ την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 στο δικαστήριο χωρίς την υποστηρικτική παρουσία εκπροσώπου του Δήμου.

Για την παραπάνω συμπεριφορά του απέναντί μου και πάλι δημόσια τον «ευχαριστώ» και αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου την αξιολόγηση της αξιοπιστίας του Δημάρχου Αλμωπίας.

Χρήστος Βάτσης
Εμπειροτέχνης
Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αριδαίας

3 σχόλια:

  1. Κύριε Βάτση αν ήσουν από Έδεσσα από Θεσσαλονίκη κάτι θα είχαμε κάνει θα σε πληρώναμε και το μεροκάματο !................αυτή είναι εξ άλλου και η πάγια τακτική μας πρώτα οι ξένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΡΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 12:02 π.μ.συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν ξέρης ότι το ξένο είναι ποιό γλυκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)