Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.



 



Εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους «υγεία και δύναμη», υπογράμμισε πόσο σημαντικό για όλους είναι να υπάρχει «εργασιακή ειρήνη» διαψεύδοντας τα διάφορα ανεύθυνα και ανυπόστατα σενάρια που κυκλοφόρησαν -ενδεχομένως και σκόπιμα- για το κλείσιμο των κοινωφελών επιχειρήσεων. «Δεν έχουν βάση οι φήμες αυτές τόσο για την επιχείρηση αυτή, αλλά και γενικότερα για τις κοινωφελείς δημοτικές επιχειρήσεις», επισήμανε ο Δήμαρχος.
Αναφερόμενος ειδικότερα στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ο κ. Στάμκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτή η επιχείρηση, η οποία προέκυψε από τη συνένωση πέντε διαφορετικών δημοτικών επιχειρήσεων των πρώην δήμων που συγκροτούν τον δήμο Πέλλας, οικονομικά πατάει γερά, καθώς έχει τακτοποιήσει και έχει ρυθμίσει σχεδόν όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι σε τρίτους, όπως ΙΚΑ, εφορία και προμηθευτές».
Παράλληλα, κάλεσε όλους τους εργαζόμενους, ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, να εντείνουν την προσπάθειά τους προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που αυτή την εποχή έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και δεν έχουν ούτε τα βασικά.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλιάνα Λαγομάτη αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εργαζομένων και του Δ.Σ. σε όλες τις δομές της επιχείρησης, σημείωσε ότι «η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. θα συνεχίσει το έργο της» και παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία, δύναμη, καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Ερασμία Λούσπα, ενώ παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και τα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης Αθανασία Δεμερτζίδου, Παναγιώτα Φλήρη και Δημήτρης Μπουλουσάκης (εκπρόσωπος εργαζομένων).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)