Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Πρόδρομου Δεμίρη, δημ. σμβ. Αλμωπίας, για τη στάση του στις δημοτικές εκλογές



                   

    Θεωρώ υποχρέωσή μου, εν όψει των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών, να καταστήσω σαφές ότι δεν προτίθεμαι να μετάσχω σ' αυτές για τη διεκδίκηση θέσης αιρετού του Δήμου Αλμωπίας.

     Στους επόμενους τρείς μήνες θα ακούσουμε, θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε για το αύριο της Αλμωπίας. Πιστεύω ότι ο προεκλογικός αγώνας θα διεξαχθεί εντός ορίων πολιτικού πολιτισμού. Εύχομαι σε όλους υποψηφίους καλή επιτυχία, στους συνδημότες μου την επιλογή των αρίστων από τους υποψηφίους και στη νέα Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση φωτισμένες επιλογές και καλή δύναμη.
    Ευχαριστώ τον άξιο Δήμαρχο Αριδαίας κ. Πέτρο Ζέρζη για την τιμή να αποτελώ την επιλογή του για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού. Συμβουλίου Αριδαίας κατά την τετραετή θητεία μας. Μια θητεία που θα μου μείνει αξέχαστη γιατί μοιραστήκαμε μαζί το ίδιο όνειρο για το Δήμο μας, γιατί ζήσαμε μεγάλες χαρές με την ετοιμασία και την ολοκλήρωση σπουδαίων έργων αλλά και έντονες συγκινήσεις.
     Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Δημ. Συμβούλους όλων των παρατάξεων για την παμψηφή εκλογή μου ( μέγιστη τιμή για μένα και ελπίζω δικαίωση για εκείνους ), τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Διαμερισμάτων καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου Αριδαίας για την εποικοδομητική συνεργασία.
     Διαβεβαιώ τους Αλμωπιείς που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους συνδημότες μας, ότι όπως έκανα στην αρχή αυτής της διαδρομής, κατά τη διάρκειά της, αλλά και τώρα που έφτασε στο τέλος της, τους κοιτώ στα μάτια και τους ευγνομονώ για την εμπιστοσύνη τους, τη συνεργασία τους και το ενδιαφέρον τους για το καλό του τόπου.

                     Πρόδρομος Δεμίρης,
                          Οδοντίατρος
   

      

    

         

  


7 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΔΕΜΙΡΗ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ.. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΑ Πο@¥! Κια ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν επιστολή από το παρελθόν.μηπως άργησες 4 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μάκη σε ρώτησε κανένας τι θα κάνεις;
    Τέλος πάντων. Ελπίζω να βγουν κερδισμένα τα δόντια των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ.........ΜΑΚΗ. ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο πιο λιγο μιλας τοσο το καλυτερο.Οχι οτι ειπες ποτε και τιποτε σοβαρο. Αρλουμπες και υμνους για τον αδερφο (ζερζη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)