Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ



 

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, της Χρυσής Αυγής και των…Σκοπίων εξαπέλυσε από τα Γιαννιτσά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ Πέλλας. Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν η αριστερά και το ΠΑΣΟΚ (με το οποίο συγκυβερνούν)  τους οποίους κατηγόρησε ότι κατέστρεψαν τη χώρα.





Κατά τα άλλα , όπως ήταν και αναμενόμενο η εκδήλωση μετατράπηκε σε …προεκλογική πασαρέλα  ,στην οποία παραβρέθηκαν  κομματικοί και… «αντάρτες».  Όλοι  φωτογραφήθηκαν μαζί του , σαν να επρόκειτο για σούπερ σταρ και …εν δυνάμει αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Είναι δε χαρακτηριστικό ,όπως αναγράφηκε και σε φίλα προσκείμενο προς την Νέα Δημοκρατία Τύπο, ότι η πολιτική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης (ΔημΤΟ Πέλλας) στο κέντρο Διόνυσος στα Γιαννιτσά-Πέλλας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία,  από πλευράς προσέλευσης… επισήμων.
Ο Μάκης Βορίδης ουσιαστικά προσπάθησε να συσπειρώσει το κόμμα εν ΄όψει των Ευρωεκλογών , καθώς αντιλήφθηκε ότι σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο ήδη υπάρχουν δύο στρατόπεδα και μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να προκληθούν .
Στον μακροσκελή του λόγο, προσπάθησε να δείξει πυγμή και να ανυψώσει το ηθικό των παρισταμένων Νεοδημοκρατών, ξεφεύγοντας όμως και πλατειάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις. Αναφερόμενος στην επίσκεψη που είχε κάνει νωρίτερα  στο Μουσείο της Πέλλας, δήλωσε ότι αυτός ο χώρος και τα εκθέματα του "αποδεικνύουν σε κάποιους το αδιάψευστο, το αυθεντικό στοιχείο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Όσο υπάρχει πατριωτικό, εθνικό κίνημα και ο Α. Σαμαράς, δεν πρόκειται να γίνει βήμα πίσω για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την ονομασία. Δεν είναι απόφαση των Σκοπίων, αλλά της χώρας μας". Η φράση του αυτή ήταν και απάντηση σε όσα ανήρτησε αξιωματούχος των Σκοπίων , για την κόρη του ΥΠΕΞ  Βαγγέλη Βενιζέλου. Ότι δηλαδή ,όταν η κόρη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών , γίνει Μις Υφήλιος , τότε και αυτοί θα πάψουν να λέγονται Μακεδόνες.
Επιχείρησε να προσπεράσει τα φλέγοντα αγροτικά και υπόλοιπα θέματα που καίνε , ρίχνοντας τις ευθύνες στους κομμουνιστές και τον…εμφύλιο
Τόνισε  ότι "αν και υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα, όπως τα αγροτικά, η οικονομία, κλπ. δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια είναι η παράταξη που εκπροσωπούμε, γιατί είμαστε οι κληρονόμοι της και τις αξίες της που τις υπερασπιστήκαμε πολεμώντας το 40-41 ενάντια στους φασίστες...
Επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή  και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: "Ακούω να λένε κάποιοι... δεν μας αρέσει αυτή η πολιτική, θα ψηφίσουμε άκρα δεξιά. Χρυσή Αυγή... μα η Χρυσή Αυγή ,δεν αντιπροσωπεύει τη δεξιά... ή θα πάω στον ΣΥΡΙΖΑ που τον βλέπουν μάλιστα και ως ενδεχόμενο κυβερνητικής πολιτικής. Τι μπορεί να είναι... η αναδίπλωση του ΠΑΣΟΚ, τους τελείωσε αυτό που τους τάισε 20 χρόνια και θέλουν ένα νέο ΠΑΣΟΚ για να τους θρέψει άλλα είκοσι χρόνια... Αυτός είναι ο κοινωνικός συσχετισμός που υπηρετούν".
Ο πρόεδρος της Τοπικής, Ν. Θωμαίδης καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους και τον κόσμο που παραβρέθηκε και είπε μεταξύ άλλων: Γνωρίζουμε ότι η χώρα περνά δύσκολα. Κρίσεις όμως υπήρχαν πάντα. Πρέπει να αναλογιστούμε τι έφταιξε. Και η παράταξη μας έχει μερίδα ευθύνης. Όμως ο πρωθυπουργός μας, ο Αντώνης Σαμαράς μας έβγαλε από την χρεωκοπία και θα καταφέρει να μας βγάλει από την κρίση...
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και  ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουματσάκος, οι τρεις Βουλευτές της ΝΔ στην Πέλλα Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι Δήμαρχοι Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον επίσημο καλεσμένο, ο οποίος ευχήθηκε για μία ακόμη φορά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.





25 σχόλια:

  1. Ουστ φασιστομουτρα που μου φέρατε τον ναζιστή να σας μιλησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΣΟΗ ΡΕ. ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οποίος παρεπιμπτόντως πως έλειπε από την εκδήλωση; Όταν είχε έρθει ο Βορίδης στην Αριδαία ήταν πρώτος πρώτος.

      Διαγραφή
    2. πασόη ρε ζήτω η ανυπαρξία και η ανικανότητα! πασόη ρε για την υποβάθμιση του τόπου. πασόη ρε για την ανυπαρξία της Αλμωπίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.πασόη ρε για να μην υπάρχουν επενδύσεις στον τόπο. πασόη ρε για να αυξάνεται η ανεργία του τόπου. πασόη ρε για να μην μπει μια πέτρα στον τόπο.

      Διαγραφή
  3. δε ντρεπονται λιγο. τον χειροκροτουν τα φασισταρια. ουστ απο δω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από το να χειροκροτούν τον Τσιπρα και το κάθε κουμμούνι-προδότη χίλιες φορές αυτούς που αποκαλείτε «φασίστες»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου ο μπινος εβαλε τον γιο του διοικητη στην βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ σημαντική εκδήλωση...μπράβο στην ΝΔ που οργάνωσε και στα στελέχη που παραβρέθηκαν δείχνοντας ποιοι ειναι κοντά στην παράταξη και τους αγώνες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την επίθεση με τα τσεκούρια την έκανε;
    Τυπώστε καλά στη μνήμη σας τις φάτσες που χασκογελούν μαζί τους. Θα σας είναι χρήσιμο στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τσεκούρι που το έχει χαχαχαε κει που έφτυνε γλύφει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο φασίστας. Ο Χ.Α., ο κολλημένος κουμουνιστής με την ξύλινη γλώσσα, ο χουντικός με τον δημοκρατικό μανδύα, ο σχολιαστής που κράζει τους πάντες. Ο φασισμός είναι ο ίδιος για όλα τα άκρα.
    Ο φασισμός είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αληθεια της ελληνικης ιστοριας ενοχλουσε,ενοχλει και θα ενοχλει τους ενοχους. οι κοκκινοι φασιστες φωναζουν για να ξεχαστει το παρελθον τους.ειναι αληθεια οτι ολοι οι δημοκρατες ειναι μεγαλοθυμοι και συγχωρουν, αλλα η ιστορια δεν αλλαζει.
    για το μνημονιο εσυ φιλαρακι που γραφεις ενα να ξερεις, το μπιμπερο σου δεν θα ειχε γαλατακι να πιεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά(περί γάλακτος και μπιμπερό) να τα πεις, γίδι, στα παιδάκια που υποφέρουν από ασιτία, στους άστεγους στους νεκρούς αυτόχειρες και σε όσους έχασαν τα σπίτια τους.
      Θυμάσαι το κλασικό: Θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια, και θα στεκόμαστε στις ουρές, και θα πεινάμε; Ε, λοιπόν σε πληροφορώ ότι ο εφιάλτης που σου φύτεψαν από μικρό είναι εδώ και είναι οι Αντωνοβαγγέληδες.
      Τα παλιοκομμούνια!

      Διαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΞΗς Ο ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟς ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΩΡΑ ΓΙΟΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tωρα γιοσακη δισταυρωση δασακι .............................ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και βιντεοκλιπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο μπινος τα μπινακια και ο μεγαλος ο βοριδης, τι ωραια φωτογραφια, ετσι γινονται διοικητες στα νοσοκομεια φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ελένη γιατί δεν είναι στην πρώτη φωτογραφία; Διαμαρτύρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΨΕΙΡΟΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΨΕΙΡΕΣ Η ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω θελω να ψοφησει η κατσικα του γειτονα,τελεια και παυλα αφου εγω δεν....... πινω γαλα και τα σταφυλια ειναι ακομη αγουρα γαμωτο και.......ισως δεν τα φτανω.χι χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω θελω να με υιοθετησει ο Δ.Μπινος. που ξερεις μπορει να δω ασπρη μερα και να εχω δουλεια αυριο στα Λουτρα. Δημητρη το τηλεφωνο μου στη διαθεση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 12:20μμ καλύτερα κομούνι παρά φασίστας , τα τελευταία σας περνάτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΟΥΛΑ των 12,02:ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ. ΠΑΡΕ ΤΗ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ. Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΟΤΑΝ ΣΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΚΟΣ. ΤΙ ΓΛΥΚΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΠΩΦ!!!! ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΚΟΜΟΥΝΙ" ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ή ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛηΣ ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. φασισμος και κομμουνισμος ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΑ κρατας το μαχαιρι οποτε κατανοω τη σκεψη σου και τα ενστικτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)