Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Λίγο πριν το Αλτσχάιμερ.

 

Γράφει ο ιατρός Κώστας Δανάς

Γράφω τις σουρεαλιστικές μου απόψεις, για το  ωάριο και το σπερματοζωάριο, πριν την προσβολή μου από την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Εδώ στην Ελλάδα του Διόνυσου, η συγκέντρωση των σαράντα δύο χιλιάδων σεξουαλικά ικανών αρρένων, εκείνων των δεκαεξάχρονων αγοριών, που δεν τα ένωνε κανένας κυριολεκτικός ή μεταφορικός δεσμός αίματος, ενώ σε παράλληλο χρόνο, όλα τα εναπομείναντα δείγματα της αντρικής λειψανοθήκης, αγόρια δίχως ολοκληρωμένη αναπαραγωγική λειτουργία, άντρες με αδύναμο σπέρμα, γέροντες με αξιολύπητα πέη, όλα τα πλεονασματικά και ζημιογόνα ανδρείκελα, οι κίναιδοι, οι γεναικωτοί, οι παράφρονες, οι διεστραμμένοι, οι σωματικά ελαττωματικοί, οι δύσμορφοι, οι ορδές των φυλακισμένων, και οι γενετικά διαταραγμένοι, που επί μακρόν, είχαν χρησιμοποιηθεί σε αμφίβολα επιστημονικά πειράματα, τα οποία κρίνονταν πλέον ειρωνικά ανώφελα, όλοι οι αρσενικοί που δεν πληρούσαν τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις του εγχειρήματος, τα άχρηστα αποθέματα της ξεχασμένης αρσενικής κυριαρχίας, οι ένσαρκες προβολές της σακατεμένης αρσενικής φύσης, απήχθησαν υπό την απειλή του θανάτου και οδηγήθηκαν στο χείλος μιας τάφρου βιβλικών διαστάσεων και  περιχύθηκαν με καυστικά οξέα, εξέπνευσαν όλοι μηδενός εξαιρουμένου εντός του εφιαλτικού Καιάδα αφήνοντας  τον επιθανάτιο ρόγχο εκεί ακριβώς, στην εσχάτη εκατόμβη αντρικών πεών….
Παράλληλα ένα κύμα στείρων και ηλικιακά ατελών ή θλιβερά υπερήλικων θήλεων,  συναθροίζονταν με συνοπτικές διαδικασίες, σ’ ένα πολυώροφο πύργο, όπου και υποβλήθηκαν σε ευθανασία με τον πλέον αναίμακτο τρόπο, εισπνέοντας ένα μεθυστικό άρωμα, ένα διεγερτικό αέριο που έφερε τις περισσότερες σε κατάσταση λεσβιακής έκστασης, καθώς αποχωρούσαν απ’ τα εγκόσμια, ενώ στην αντίπερα γυναικεία όχθη, υγιέστατες νεαρές, τα εκκολαπτόμενα άνθη της μητριαρχίας, κορίτσια δυναμικά και πειθήνια, με άσπιλους παρθενικούς υμένες και με το σήμα της γονιμότητας, κεντημένο στην μεριά της καρδιάς!
Μήπως θα έπρεπε η φύση να προνοήσει, όταν οι γυναίκες με το σταμάτημα της αναπαραγωγικής τους ικανότητας και οι άντρες με το σταμάτημα της στυτικής τους ικανότητας, θα έπρεπε να οδηγούνται στον θάνατο!!!!
Παρόλα αυτά αγαπητή και πανέμορφη γιαγιά, έλα μαζί μου να γυρίσουμε τον γαλαξία με ωτοστόπ!
                                                                        Δανάς Κώστας
                                                                         ιατρός     



3 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΦΗΒΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ, ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρια πουλακια καθονταν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)