Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συζήτησαν τα πάντα Κώστας Ζιάκας και Θ. Χαρανίδης




ΣΥΖΗΤΗΣΗ εφ΄ολης της ύλης είχαν σε  καφέ της Αριδαίας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Χαρανίδης συνοδευόμενος από τον Θ.Τραϊανού με  τον Κώστα Ζιάκα. Ο οποίος εκδήλωσε πρόσφατα  την πρόθεση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ο οποίος συνοδευόταν από τον  Ν.Αποστολίδη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και οι προαναφερόμενοι φέρονται να συμφωνήσανε στον  αντικειμενικό σκοπόςπου ταυτίζεται σε πολλές περιπτώσεις!
 Τα γεγονότα παίρνουν πλέον άλλη τροπή και η κούρσα στις δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι οδηγείται σε άλλα μονοπάτια
 Ο Θεόδωρος Χαρανίδης σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εντός των ημερών θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες του προετοιμασίες και αναμένεται εντός των ημερών η διακήρυξη του συνδυασμού του. Πρόσωπα που κινούνται στο χώρο μιλούν για μια νέα πρόταση με πολλές εκπλήξεις

Από την άλλη ο Κώστας Ζιάκας κινείται σύμφωνα με πληροφορίες με ομάδα από ορισμένα στελέχη που εξέφρασαν την πρόθεση τους να κατεβούν σε ψηφοδέλτιο που προσπάθησε να καταρτίσει ο Σάκης Χατζηδημητρίου.
Σύμφωνα με διαδικτυακό μέσο που εκφράζει τις απόψεις τους , «από
αυτά και μόνο τα γεγονότα αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες και πλέον αναμένεται να δούμε τις κινήσεις των Π.Ζέρζη και Στ.Τουφεγγόπουλου που είναι ιδιαίτερα σημαντικές!

Πάντως όπως και να έχει οι φρούδες ελπίδες του Τάκη Μπίνου να σπονσοράρει μονότερμα το Δημ.Μπίνο σε ένα ευρύ χώρο, φαίνεται να περιορίζονται πλέον στο ελάχιστο και δείχνει ο συνδυασμό της "καρυδιάς τους" πως χρειάζεται πλέον ένα 4x4 για να βγει από το βούρκο που οδηγήθηκε!»

7 σχόλια:

  1. έχετε πολύ πλάκα!!! είναι τόσο εξόφθαλμα μπούρδες όλα αυτά που γράφεις πέτρο, που προκαλούν το γέλιο...άραγε αυτό είναι δημοσιογραφία που κάνεις? παριστάνεις τον επαγγελματία δημοσιογράφο? είσαι σοβαρός εσύ με την δουλειά σου? εσύ είσαι που περιφανεύεσαι δήθεν για το ρεπορτάζ σου και δήθεν για την αντικειμενικότητά σου? εσύ είσαι δήθεν που γράφεις στα γεγονοτα ανεξάρτητη δημοσιογραφία? προσπαθείς να κάνεις ζημιά δήθεν στους Μπίνους ενώ αυτοί φαίνεται ότι σε έχουν γραμμένο...άλλωστε ποιός ο λόγος ένας πασόκος σαν εσένα που στο κινητό έχεις τον ύμνο του πασοκ ενδιαφέρεται για τα νέα της ΝΔ? ποιός ο λόγος? εκείνα που θυμάσαι από παλιά τελείωσαν! 5 χρόνια δεν έχει φράγκο και το χειρότερο σε έχουν γραμμένο...έχεις καταντήσει τελειωμένος όσο και αυτοί που αναφέρεις στο αρβίλα ρεπορταζ σου...όταν σε παίρνει χαμπάρι ο λαός...τι να το κάνεις μετά βρε πέτρο? είναι πολύ φθηνά τα κόλπα σου και όσα γράφεις δεν έχουν ίχνος αλήθειας και αποτελέσματος. μόνος τα λες μόνος τα γράφεις...κρίμα για την κατάντια των γεγονότων...και κάτι τελευταίο. Ο Δημήτρης είναι ήδη εκλεγμένος και με μεγάλη ευκολία...το κάλεσμα ενότητας της κεντροδεξιάς είναι γεγονός...!!δες τι ανακοινώνουμε και ποιοι έρχονται...γίνεται επιλογή των καλύτερων και γιαυτό αυτοί που γράφεις στο δήθεν ρεπορταζ είναι ότι έμεινε απέξω λόγω κακής ποιότητας...περαστικά πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια κεντροδεξια μιλας?? που την ειδες ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τωρα εχουμε βενιζελοκρατια-και λιγο ψοφοδεξια !!!!

      Διαγραφή
  2. προς του ενωμενους κεντροδεξιους: αν νομιζετε οτι με το να ενωσετε την κεντροδεξια οτι θα κερδισετε και τις εκλογες ειστε γελασμενοι, χαμενοι εσεις χαμενοι και οι υπολοιπο δημοτες της αλμωπιας. δεν βλεπετε τα χαλια της χωρας και της περιοχης? ή τυφλοι ειστε ή πονηροι ή χρησιμοι ηλιθιοι

    εμπρος για την νεα πασοκρατια (νδ-πασοκ κλπ κεντρικες δυναμεις απο τη γερμανια), τα απομειναρια του τακη και του σακη ενωθηκαν προς το γενικο (δικο τους) καλο... δυστυχως για εσας δεν μας πειθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 2.05 Είναι τόση η εμπάθειά σου που δεν σε αφήνει ούτε καν να διαβάσεις. Και ένα τυφλός θα διάβαζε ότι το ρεπορτάζ επικαλείται συγκεκριμένες πηγές που είναι ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ που ελέγχουν και μέσα από αυτό καταγράφονται οι απόψεις τους. Μάθετε να δέχεστε όλες τις απόψεις, είτε σας αρέσουν είτε όχι. Και εγώ πολλές φορές διαφωνώ με πολλές απόψεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δικαίωμα να τις απορρίπτω ή να μην αφήνω να ακούγονται ή να γράφονται. ΄Οσο για τον ήχο στο κινητό μου δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ . Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να νομίζει ότι έχει και πολύ κακώς. Είναι η μουσική από το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Όπως διαπιστώνω όμως , και αυτούσια δήλωση των Μπίνων να βάλω , πάλι θα με κατηγορήσεις. Μάλλον δεν διαβάζεις όσα γράφω , αλλά σου τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν, τρίτοι. ΄Οσο για τις σαφείς απειλές σου, δεν νομίζω ότι εκφράζουν τον αρχηγό σου . Πρέπει να καταλάβεις και εσύ και όλοι οι επίδοξοι κατακτητές της εξουσίας . ότι ο Δήμος δεν είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους ,ούτε και οι ίδιοι ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ,όπως θέλεις να τους παρουσιάζεις .Αν από τώρα αρχίσατε να συμπεριφέρεστε έτσι και μάλιστα στο Τύπο , που μπορεί να σας καταγγέλλει δημόσια, με τους απλούς πολίτες τι θα κάνετε;
    Θα τους πηδάτε-με το συμπάθιο-από το πρωί μέχρι το βράδυ;
    Αν έχετε κάτι να πείτε , πείτε το αντρίκια , σταράτα και επώνυμα , όπως εμείς. Διαφορετικά , η καλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και στον τόπο , είναι να πάτε από τώρα στα σπίτια σας. Γενναιότητα είναι να δέχεστε την κριτική και εάν θεωρείτε ότι αδικείστε να απαντάτε δημόσια και επώνυμα. Όπως και να παίρνετε δημόσια θέσει για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και να μην σας νοιάζει μόνο η εκλογή σας. Και για να χρησιμοποιήσω το ίδιο ύφος με το δικό σας , ας μου επιτρέψουν οι αναγνώστες να σας πω, τις απειλές σας να τις βάλετε εκεί που ξέρετε, αφού φαίνεται ότι σας ευχαριστεί και ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι καταγγέλεις βρε πέτρο? ότι φαντάζεται το μυαλό σου?είναι ρεπορτάζ αυτό?
      "Πάντως όπως και να έχει οι φρούδες ελπίδες του Τάκη Μπίνου να σπονσοράρει μονότερμα το Δημ.Μπίνο σε ένα ευρύ χώρο, φαίνεται να περιορίζονται πλέον στο ελάχιστο"
      αυτό λέγεται λάσπη!!! ούτε καταγγέλεις κάτι ούτε μιλάς όπως λες "εμείς"..
      η δημοσιογραφία πέτρο πρέπει να μάθεις ότι δεν είναι στο απυρόβλητο! γιαυτό μάθε να δέχεσαι κριτική όπως δέχονται αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθείς να υπονομεύσεις οι οποίοι εκτίθενται δημόσια χρόνια τώρα! δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις η στρατευμένη δημοσιογραφία δεν είναι δημοσιογραφία ειδικά όταν γίνεται για αλλότριους σκοπούς. βγάλε λοιπόν την δημοσιογραφία σου από τον βούρκο που βρίσκεσαι μπας αποκτήσεις κάποιο επίπεδο...όσο γίνεται....περαστικά σου!!

      Διαγραφή
  4. Πο πο πο! Σύγκλιση γιγάντων. Τέλος! Οι εκλογές κρίθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι παιχνιδι και να παιξετε. Ειστε χαμενοι. Γιστι πιστευω ακραδαντα ο κοσμος τους υποκριτες και τους θεαθεινσι θα τους παει αυτη τη φορα δτο σπιτι τους. Τελος τα κοροιδα. Η Αλμωπια αλλαζει και θα αλλαξει. Μονο λιγη σκεψη χρειαζεται για ενα βημα παραπανω για την Αλμωπια μας.Χαρακωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)