Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σε διαρκή κινητικότητα ο αγροτικός κόσμος





ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Έκλεισε προχθές ένας νέος κύκλος διεκδίκησης της "πρωτοβουλίας" των αγροτών με μια σειρά επαφών στο Ελληνικό κοινοβούλιο με τα πολιτικά κόμματα και τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Η «πρωτοβουλία» έβαλε επιτακτικά το διεκδικητικό της πλαίσιο, αλλά και τις προτάσεις της για το «αγροτικό ζήτημα» στο σύνολό του.

Το ζητούμενο για μας ήταν και είναι να προκληθεί με διάφορους τρόπους (επερωτήσεις, προ ημερησίας διάταξης διαδικασίες κλπ) στη Βουλή η συζήτηση, με αποκορύφωμα την κατάθεση του μίνι φορολογικού νομοσχεδίου που προτίθεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών.

Η θέση που θα πάρουν σε όλες αυτές τις διαδικασίες τα κόμματα αλλά και οι Βουλευτές της περιφέρειας θα καθορίσουν και τη δική μας στάση απέναντί τους.

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγροτικός κόσμος παραμένει σε διαρκή κινητικότητα, εκφράζει το θυμό του και την αγωνία του και σε κάθε περίπτωση είναι αυτός που θα κρίνει και τις εξελίξεις.

Η πρωτοβουλία των αγροτών βρίσκεται σε διαρκή κινητοποίηση, δεν έχει υποστείλει τη σημαία του αγώνα και δεν θα την υποστείλει έως ότου ο αγώνας αυτός δικαιωθεί.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Για την «πρωτοβουλία» των αγροτών
Παπακωνσταντίνου Θοδωρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)