Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Βασίλης Ανατολίτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την «Αλληλεγγύη»



 



Άλλος ένας εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».


Ο Βασίλης Ανατολίτης μετά την σημερινή συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, κατέθεσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ανατολίτης είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Ανατολίτης δήλωσε :

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με στοχευμένες δράσεις, έχουμε πετύχει ουσιαστικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς διοίκησης της Περιφέρειας.
Ο αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα και ουσιαστικό πλεονέκτημα για την Περιφέρειά μας και θέλουμε την επόμενη πενταετία να αναπτύξουμε ένα ουσιαστικό πλαίσιο δράσεων για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.
Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα,  συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για μία σύγχρονη Μακεδονία. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)