Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Συνεχίζεται ο ο αγώνας Αψάλου-Ίδας που διακόπηκε




Την συνέχιση του αγώνα Αψάλου-Ίδας ,από το λεπτό που διακόπηκε , αποφ΄σισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας .
Στην απόφαση αυτή κατέληξε , σύμφωνα με όσα έγραφε το φύλλο αγώνα , που δεν διευκρίνιζε ποιάς  ομάδας φίλαθλος πέταξε το μπουκάλι κατά του βοηθού διαιτητή που τραυματίστηκε.

Για το άλλο παιχνίδι Γαρέφι-Ριζό που διακόπηκε δεν πήρε απόφαση . Θα κληθούν πρώτα οι ομάδες για εξηγήσεις.

5 σχόλια:

  1. Ο ΔΙΑιτητης να φορεσει ΜΠΕΙΜΠΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟ.. ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.. ΙΔΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.. ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΦΩΡΟΥΣΑΝΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν καλανε και την ιδα και την αψαλο για εξηγησεις .ΑΝΤΟΝΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΠΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ κανεις κακο στα σωματια εισαι ανικανος για την επς πελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γινει αρση του Απορρήτου των Επικοινωνιών για τον προεδρο της αψαλου και της διοικησης τις επς πελλας για να αποδοθει δικαιοσηνη και να επεμβη ο εισαγγελεας για να δουμε ποιος φταιη στα αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΒΑΡΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΨΑΛΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ .. ΣΕ ΕρΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Κ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Η Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΥΝΗΕΙ ΕΝΑΝ Κ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ Κ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)