Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με εκπλήξεις και μετά μουσικής η υποδοχή της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στη Σκύδρα






Με τους ήχους της ποντιακής λύρας από τον γνωστό λυράρη της περιοχής Μπάμπη Γρηγοριάδη υποδέχθηκαν στη Σκύδρα, κάτοικοι και μέλη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Η περιοδεία της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στην Πέλλα, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Παύλο Κελεσίδη, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Σκύδρα.
Μιλώντας σε φίλους και μέλη του σχήματος, η κ. Χαραλαμπίδου τόνισε την ανάγκη «να διώξουμε το μαύρο από τη ζωή μας και να φέρουμε την Αριστερά». Παρουσιάζοντας τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Παύλο Κελεσίδη, τον χαρακτήρισε «άνθρωπο της εργασίας και του μόχθου». Ο Π. Κελεσίδης τόνισε ότι «η σπίθα για την ανατροπή στην περιφέρεια ξεκινάει από την Πέλλα» και ζήτησε «η οργή από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές να γίνει ελπίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα στην Κεντρική Μακεδονία».
Στη συνέχεια η Δέσποινα Χαραλαμπίδου συνοδευόμενη από τον Παύλο Κελεσίδη, τη Μαριάννα Δουλγερίδου, συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Σκύδρας και μέλη του περιφερειακού σχήματος επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά όπου συζήτησαν με πολίτες και παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.
Στην κεντρική πλατεία της Σκύδρας η Δ. Χαραλαμπίδου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και ιδιαίτερα με νέους ανθρώπους για τις ελπίδες, τις προοπτικές και τις σκέψεις τους για το μέλλον. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η συνομιλία της με μια συντροφιά νέων γυναικών, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην Ελλάδα της κρίσης. «Οι γυναίκες στην Ελλάδα του μνημονίου, δέχονται μία πολλαπλή καταπίεση, είναι τα πρώτα θύματα στον εργασιακό τους χώρο, έχουν την διαχείριση του σπιτιού που γίνεται όλο και πιο δύσκολη με τα μέτρα λιτότητας και συχνά βρίσκονται αντιμέτωπες με τις εις βάρος τους διακρίσεις και αδικίες. Οι γυναίκες πρέπει να βγουν μπροστά, να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή για αυτές και τον τόπο» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)