Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα ιδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου



Απροσπέλαστη η Εθνική οδός από τα Γιαννιτσά μέχρι την Πέλλα λόγω βροχής





Πρωτόγνωρη η κατάσταση που αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής οι οδηγοί στην εθνική οδό Έδεσσας-Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου των Γιαννιτσών μέχρι την Νέα Πέλλα. Η κυκλοφορία διεκόπη γύρω στις 6:00 και ως τις 08:30 με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγετε μέσω της παράκαμψης Λουδία-Αλεξάνδρειας-Χαλκηδόνας, με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να παρευρεθούν ή να συμμετάσχουν στην τελετή έναρξης του παγκόσμιας εμβέλειας 9ου Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν ταλαιπωρούμενοι την παράκαμψη.
 
Το ευτύχημα στην όλη υπόθεση ήταν η αυξημένη δύναμη της τροχαίας, η οποία λόγω του Μαραθωνίου ήταν η μόνη που ήταν παρούσα και βοήθησε αρχικά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας για δυόμιση ώρες και στη συνέχεια στην εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, μιας και μετά τις 08:30 που επετράπη εκ νέου η κυκλοφορία, αυτή γινόταν και πάλι με μεγάλη δυσκολία. Παντελώς απούσα η Περιφερειακή ενότητα Πέλλας μέσω της Πολιτικής της Προστασίας. Τα μοναδικά μηχανήματα τα οποία κινητοποιήθηκαν ήταν αυτά του Δήμου Πέλλας, τα οποία βοήθησαν στην απόφραξη των πλημμυρισμένων δρόμων και την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.


Κλειστός για περισσότερο απο 2 ώρες με έλλειψη μηχανιμάτων της ΠΕ Πέλλας και με απουσία του νυν Αντιπεριφερειάρχη. Έβγαζε φωτο στην Αφετηρία της εκκίνησης του Μαραθώνιου ενώ ...
Είναι γνωστό το φυσικό ρέμα στο ύψος του καταστήματος Καπέλη αρμοδιότητας της περιφέρειας στο οποίο παροχετεύονται τα νερά από την εθνική οδό (θα έπρεπε να έχει καθαριστεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)