Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αποφασίζουν για νέο σχήμα στον Δήμο Αλμωπίας



Οριστικές αποφάσεις φέρονται να παίρνουν σήμερα πάνω από σαράντα νέοι προκειμένου να σχηματίσουν συνδυασμό στις ερχόμενες εκλογές στον Δήμο Αλμωπίας.
Μεταξύ τους και γόνοι πρώην Δημάρχων και άλλων επώνυμων που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή του τόπου τα τελευταία χρόνια. αναμένεται να πάρουν τις όποιες αποφάσεις.
. Οι περισσότεροι προέρχονται από τον λεγόμενο κεντροδεξιό χώρο. Τιε τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει . Σήμερα σύμφωνα με ασφαλείς πηγές και ενδείξεις

15 σχόλια:

  1. Το ορθότερο είναι για τις επόμενες εκλογές. Οι ζυμώσεις καλό είναι να γίνονται αλλά να τοποθετούνται στον σωστό χρόνο. Δηλαδή για την επόμενη φορά. Πρώτα ζυμώνουμε, περιμένουμε να φουσκώσει και μετά φουρνίζουμε .
    Μην προτρέχετε να βάλετε ταμπέλες "κεντροδεξιού χώρου", αρκεί το νέοι, ανήσυχοι, ενεργοί, φιλόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα κάνουν; Παιδική χαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προτιμάς Κ.Α.Π.Η ε;

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν προτιμώ τα ΚΑΠΗ. ΜΕ ενόχλησε το «πρώην Δημάρχων και άλλων επώνυμων που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή του τόπου».
      Τι ιδέες και την ορμή των νέων ανθρώπων και την εμπειρία των μεγάλων ανθρώπων χρειάζεται ο τόπος. Είναι ρατσιστικό στοιχείο ο αποκλεισμός ηλικιακών ομάδων (νέων ή μεγάλων).
      Η Τ. Αυτ/ ση δεν είναι ούτε παιδική χαρά, ούτε ΚΑΠΗ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΣΧΗΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΥΠΙΨΗΦΙΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θπαρχουν ταμπελε;ς ειμασται νεοι αφθαρτοι και με ορεξη για τα κοινα η τωρα η ποτε και θα το καταλαβεται συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΖΟΥΝΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΠΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ Τ.Α ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΑΜΠΑΘΕΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρεις ποιοι είναι και δε μας το λες; πολύ ζορίζεσαι ομως...

      Διαγραφή
  6. Να πατε σπιτια σας. Βαρεθηκαμε τους ιδιους και τους ιδιους. Η πολιτικη δεν ειναι ουτε κληρονομικη ουτε μεταβιβασιμη. Αφηστε την παλαιοκομματικη νοοτροπια που εκανε κακο στο τοπο και ελατε στο σημερα. Χαμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. afou barethikes tous idious einai mazemenoi oloi ston mpino kai pleon kai ston pasoi psifise to mitilinio tha mas ferei kai thalasa epeidi opos akougete einai kai bouno oikonomika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΩ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕΤΟ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.ΤΟ ΣΤΗΓΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΗ ΡΙΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδιά, ας δούμε πρώτα ποιοι είναι και τι έχουν να προτείνουν και μετά κρίνουμε..δηλαδή όλοι όσοι διεκδικούν την ψήφο μας αυτή τη στιγμή σας είναι ¨αρκετοί¨;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΣΑΝ ΙΔΕΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  10. Ο διαλος οταν δεν εχει δουλεια πειραζει τα παιδια του. Μολοχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)