Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 4ΟΥ Δ.Σ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ





ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – 2014



   Η ομάδα του 4ου Δ.Σ. Αριδαίας αναδείχθηκε  νικήτρια του τουρνουά μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)
   Στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης η ομάδα του 4ου Δ.Σ. Αριδαίας, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή, κέρδισε το 3ο Δ.Σ. Αριδαίας, με σκορ 30-21.
   Ο αγώνας που είχε την  μορφή τελικού, παρουσίασε συγκλονιστικές στιγμές. Η ομάδα του 3ου Δημοτικού μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά, κυριάρχησε στο «τερέν» και βρέθηκε από νωρίς να προηγείται στο σκορ με 9-0. Οι παίκτες του 4ου Δ.Σ. αντέδρασαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και κάνοντας την μεγάλη ανατροπή βρέθηκαν να προηγούνται με 12-9. Σ΄όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του 4ου Δ.Σ. ήταν μπροστά στο σκορ. Στα μέσα της τέταρτης περιόδου η ομάδα του 3ου Δ.Σ. προσπάθησε να αντεπιτεθεί, μείωσε στο καλάθι αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να συνεχίσει μέχρι το τέλος.
   Πολύ καλή η διαιτησία των Καραμανλή – Σιάγα.
   Στον άλλο αγώνα , η ομάδα του 1ου Δ.Σ. κέρδισε το Δ.Σ. Εξαπλατάνου με σκορ 30-24, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

   Η τελική βαθμολογία  έχει ως εξής:
   4ο Δ.Σ. Αριδαίας      6       
   3ο Δ.Σ.Αριδαίας       5       
   1ο Δ.Σ.Αριδαίας       4       

   Τα πλήρη αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών έχουν ως εξής:
1η ημέρα
3ο Δ.Σ. Αριδαίας  -  Δ.Σ.Εξαπ/τάνου    19 – 16
1ο Δ.Σ.Αριδαίας – 4ο Δ.Σ. Αριδαίας      23 – 31
   ημέρα
 4ο Δ.Σ.- Δ.Σ.Εξαπ/τάνου                  28 - 12                                              
 3ο Δ.Σ.Αριδαίας – 1ο Δ.Σ.Αριδαίας   21 - 19
3η ημέρα
Δ.Σ.Εξαπ/τάνου-1ο Δ.Σ.     24 - 30
3ο Δ.Σ. – 4ο Δ.Σ.                 21 – 30

Τα έπαθλα των αγώνων αθλοθετήθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας.




  

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο τουρνουά και ιδιαίτερα στους μαθητές του 4ου Δ.Σ Αριδαίας ,γιατί άξια και δίκαια κατέκτησαν το κύπελλο της διοργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)