Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ




Ο ευεργέτης Νίκος Ξενιτίδης απέστειλε την παρακάτω επιστολή: 
Αγαπητοί πολίτες της γενέτειρας μου,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην γενέθλια γη, την Αλμωπία, έναν τόπο στον οποίο νομίζω ότι έβαλα ένα λιθαράκι για να προχωρήσει μπροστά ( σε αντίθεση με αρκετούς «ιθύνοντες» που την τραβούν πίσω) σας απευθύνομαι εκφράζοντας την γνώμη μου για τις δημοτικές εκλογές των επόμενων ημερών.  Η έκφραση της γνώμης μου δεν αποτελεί υπόδειξη προς κανέναν. Εξ’ άλλου ο καθένας πρέπει να έχει την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης  για το τόπο του.
Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις όλων των τελευταίων ετών, υπακούοντας στους ξένους κελευστές, πρέπει να υποστηριχθούν αγωνιστές, καθαροί και δυναμικοί άνθρωποι που μπορούν να σηκώσουν ανάστημα. Νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι.
Παρακολουθώντας, έστω και από λίγο μακριά ( από την Θεσσαλονίκη) τους υποψηφίους στην Αλμωπία δηλώνω ότι στηρίζω χωρίς κανέναν ενδοιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σηφάκη και τον συνδυασμό του «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» ως άνθρωπο νέο στην δημοτική διαχείριση, δυναμικό στην πολιτική του θέση, άνθρωπο του πολιτισμού. Άνθρωπο που έχει αξίες που δεν τις διαπραγματεύεται και δεν τις υποβαθμίζει . Από την εκλογή του θα ωφεληθεί ο τόσο ευλογημένος αλλά συγχρόνως και τόσο παραμελημένος  γενέθλιος τόπος μου.
Εύχομαι από καρδιάς, σε σένα Γιάννη Σηφάκη και στους  συνεργάτες σου,  καλή επιτυχία 


Νίκος Ξενιτίδης  

6 σχόλια:

  1. Ο κυριος Ξενιτιδης εχει σιγουρα μυαλο. Εμεις εχουμε; Μχμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κυριος Ξενιτιδης το κυριο Σηφακη υποστηριξε. Μηπως σηματοδοτει οτι ο κυριος Νικος ειναι μπροστα ; Εμεις; Εμεις εχουμε λοιπον την υπιχρεωση να ψηφισουμε Σηφακη Γιαννη για να βγαλουμε την Αλμωπια απο το μαρασμο. Νεχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμη μεγιστη στον ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΞΕΝΙΤΙΔΗ !!! Επιτρεψτε μου ομως , οι ευεργετες δεν παρεμβαινουν...απολαμβανουν και τυγχανουν αναγνωριση , δοξα , εκτιμηση και μεγα σεβασμο !!! Οι ευεργετες ανηκουν σε ολους ακριβως γιστι κινητρο τους ειναι η αγαπη και η προσφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευεργέτης με ανταλλάγματα; να μου λείπει. Το γλύψιμο πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας από εμάς ανήκει κάπου, ετσι είναι δικαίωμα του κ. Ξενιτίδη να στηρίξει ότι πιστεύει πως είναι "καθαρότερο" για τον τόπο που τόσο αγαπά και το δείχνει με τις πράξεις του. Ο κ.Ξενιτίδης επίσης αγαπάει όλον τον κόσμο γι αυτό και θέλει άξιους και άφθαρτους ανθρώπους να εκπροσωπήσουν την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)