Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Νέοι «πονοκέφαλοι» για υποψήφιο Δήμαρχο της Αλμωπίας



 
Νέους πονοκεφάλους αναμένεται να αντιμετωπίσει υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Αλμωπίας .
Εκτός από την σφοδρή επίθεση που αναμένεται να δεχτεί τις προσεχείς ημέρες επειδή συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του ανθρώπους που ευθύνονται για την οικονομική κατάντια του Δήμου,  αλλά και καταδικασμένους και με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων,  αρχίζουν σύντομα ΕΔΕ για υποψήφιους συμβούλους του  σχετικά με την εργασία τους στον Δημόσιο τομέα. Σύμφωνα με πηγές, που προς το παρόν θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμίας τους , οι συγκεκριμένοι δεν εκτελούσαν τα καθήκοντα τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , επέλεξαν τον συγκεκριμένο συνδυασμό , γιατί πήραν την διαβεβαίωση ότι θα  τύχουν της παρέμβασης νεοεκλεγέντος βουλευτή από τα Γιαννιτσά , ,ώστε να μην προχωρήσουν οι ΕΔΕ.


14 σχόλια:

  1. εισαι οτι ποιο κιτρινο υπαρχει στην δημοσιογραφια ρε σαμαντη.

    κανεις δεν καταλαβαινει οτι δεν σου στα χωνει ο μπινος και ο πασοης και προσπαθεις να τα παρεις απο σηφακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ!

      Διαγραφή
  2. ΑΜΗΝ ..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.. Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ Κ Η ΑΛΛΗ ΝΔ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Κ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΕΡΟΝΤΑΙ..ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη την καραμελα ''στερηση πολιτικων δικαιοματων'' γιατι τιν επαναλαμβανεις συνεχως?απ την στιγμη που καταθετει τα ονοματα των υποψηφιων στο πρωτοδικειο ο καθε υποψηφιος δημαρχος κ εγκρινεται πως γινεται να εχει στερηση πολιτικων δικαιοματων???γι αυτο τον λογο τα καταθετουν εκει ,να γινει ελεγχος αν μπορουν να παρουν μερος στις δημοτικες εκλογες...αυτη ειναι η δουλεια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Μπίνο..δεν ξέρεις τι σε περιμένει..με αυτούς που έμπλεξες!!! για σένα χτυπάει η καμπάνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση και αυτή για τον κυριο μπινο. Γνωρίζει ο κυριοσ μπινος οτιο ο υποψηφιος του ΣΑΒΒΙΔΗΣ έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την άποψη οτι οι ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ και κατωτεροι απο τους ποντιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ. ΜΠΙΝΟς ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ Κ. ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΝΕΟΤΕΥΚΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ. ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΘΕΑΘΗ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ. ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία πράματα.
    Αριστερά δεν ψηφισα ποτέ , αλλα με όλες αυτες τις αλλαξοκωλιες Μπινου και Πασοη με το μπες βγες του παλαιου και στους δυο συνδιασμους για να επιβιωσει (τελευταιες πνοες του πεθαμενου)... εδω βλεπουμε τον κρεοπωλη με Πασοκ και τον Τακη πλατη του Δημητρακη αλλα και του Υιου με το δεξι του χερι ...
    Πρωτες εκλογες που δεν κρατηθηκαν ουτε τα προσχηματα και ολο το παιχνιδι παιζει για τον δευτερο γυρο με τα ανεξοφλητα γραμματια που εχουν μεταξυ τους αυτοι που κινουν τα νηματα , μην χαθει η κουταλα γιατι 5 χρονια που ακολουθουν θα φανε καλα.
    Ετσι λοιπον μαλλον κοροιδο για να ταιζω αυτους ποτε ξανα...
    Ρε λες να ψηφισω Συριζα ? Ελπιζω μονο να μην μου μαραθει το χερι .... μαυτα που βλεπω με αναγκαζετε να το ρισκαρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου η φιλη δεν ξερω , δεν εισαι ο μονος που ειναι ετσι , βεβαια ο κοσμος κοιταει την παρτη του και να βρει δουλεια να επιβιωσει , εκει πατανε αυτοι εκει που ποναει και ταζουν ταζουν ταζουν.
      Πρεπει ο κοσμος ομως να καταλαβει οτι η παληρρια σηκωνει ολα τα καραβια και αυτο ειναι το καλυτερο , οχι μονο η παρτη τους γιατι και αυτο ειναι για λιγο , πολυ φθηνα πουλανε το τομαρι τους , δουλειες για ολους , αυτα ειναι αλυσιδα και το ενα με το αλλο θα σηκωσουν ολη την Αλμωπια ψηλα.

      Διαγραφή
  9. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.εγω αυτο ξερω
    επειδη ξερουμε οτι κατανομαζεις τον κυριο Μαρμαριδη να σου πουμε οτι δεν εχει ουτε καταδικαστει ουτε στερηση πολιτικων δικαιωματων.εαν νομιζετε οτι ετσι θα παρετε εκλογες καποια προβατακια του Πασοη ειστε γελασμενοι.Μπινο γερα ολοι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2,15 δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!!είσαι πολύ μακρυά από την ΝΔ και τον χώρο μας, και κουτοπόνηρα ως συριζαιος νομιζεις οτι θα τραβηξεις κοσμο με ψεματα. εμπρος λοιπον στις φωλιες σας λαγοι του σηφακη...ουτε στο β γυρο δε πατε. απορουμε γιατι κατεβαινετε με τον πλεον ανικανο υποψήφιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΉΞΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΠΙΝΟΥ!

    ΟΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)