Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Νέος Λουτράρχης ο Φάνης Τυμπανίδης



Φουντώνει τις τελευταίες μέρες η φημολογία που θέλει τον Φάνη Τυμπανίδη , εκτός από το πόστο του Συμπαραστάτη του Δημότη να διεκδικεί και το  γενικό πρόσταγμα  στα Λουτρά Πόζαρ.
 Η καθημερινή παρουσία του στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου  Δημήτρη Μπίνου , αν και προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο και μάλιστα το πιο σκληρό ΠΑΣΟΚ, έδωσε αφορ΄μη για δάιφορα σενάρια.


Έτσι αν συμβεί αυτό , τότε  ο Φάνης Τυμπανίδης επιστρέφει στα Λουτρά μετά από 30 χρόνια , από τότε που η  τότε κοινότητα Λουτρακίου τα διεκδίκησε και τα πήρε από την οικογένεια Τυμπανίδη που τα εκμεταλλευότανε ως τότε.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος πάντως μιλώντας χθες στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν . Συνεπώς δεν υπάρχει καμία υπόσχεση ούτε και δέσμευση προς κανέναν. Όλα τα άλλα είναι μυθεύματα.

11 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ είναι αιδώ
    με τον Μπίνο αρχηγό.
    Φάνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια ζωή ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο! Τόπο στα νιάτα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έπρεπε να έρθει ο Δημητράκης για να αναγνωρίστει την αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, τόπο στα νειατα, τους έπεισε ο Σαμαρας και ο Βενιζέλος, Μπινος-Φανης, αχτυπητο δίδυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαρμπα-Φανη πρόσεχε τι λες εκεί στα τραπεζάκια ....ακούγονται πολλά τριγύρω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπινος μονο Προμαχους παει, υποσχεται να προσεξει αυτους και μονο...Αρα μαλλον Βεσκος στα Λουτρα....Παει η Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα δεν το λεει ο Σαμαντης. Ο Φάνης το λέει παντού και σε όλους τους τόνους. Προχθες το φώναζε στου Σπύρου. Μόλις μυρίστηκε ψητό έτρεξε. Α ρε Φάνη αθάνατε. Πρώην κολλητέ του Πασχαλιδη. Όπου ψητό...ο Φάνης κολλητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πεινασμενος καρβελια ονειρευται...ακουστε με και μενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπερδευτηκα τη να ψηφισω αυριο. Το πασοκ του Μπινου η το πασκ του Πασοη;;;;Προβατα ειμαστε . Που ανεχομαστε τα χαρχαλα της πολιτικης του μισθου..Οποτε μαυριζω ;;;; Η διαλεγω μεταξυ δυο κακων ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτιμώ Φάνη από Αποστολίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πως πιστευεται εσεις οι Μπινικοι απο οπου και αν εισαστε οτι οι Τυμπανιδηδες δεν θα θελουν να παρουν οτι ειχαν στην εκμεταλευση τους πριν πολλα χρονια και θα κανουν τουμπες και μαλαγανιες ωστε να καταφερουν να τα ξαναεχουν δικα τους? ξυπαντε ρεεεεεεεεεεε οσο ειναι νωρις, απο τσιγουνη και παραδοπιστο ατομο υπαρχει ελπιδα να κανει κατι καλο για το κοινο καλο του τοπου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακομη ενας λογος να ψηφισω Πασοη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)