Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η Αριδαία στην αυριανή αναμέτρηση



Σημαντικό βαθμό στην επαναληπτική αναμέτρηση της Κυριακής αναμένεται να παίξει η Αριδαία .

Η μάχη όπως είναι φυσικό δίνεται και σε αυτήν από τους αυριανούς  μονομάχους. Οι κάτοικοι ασφαλώς είναι αυτοί που θα αποφασίσουν . Να θυμίσουμε ότι ο Συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου αν κερδίσει ,βγάζει ένα σύμβουλο  από την Αριδαία και του Δημήτρη Πασόη αν κερδίσει,  τέσσερις .

25 σχόλια:

  1. για αυτο θα κρδισει ο κ πασοης........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε από αύριο που θα χάσει ο κ. Πασόης, τι θα κάνουν οι αυλοκόλακες του και οι σύμβουλοί του.
      Όπου βρεθούν και όπου σταθούν θα μας τον παρουσιάζουν ως αναβλητικό, άτολμο κλπ, που ήδη αυτά πιστεύουν αλλά βολεύονταν και πιθανόν να πιστεύουν ότι θα συνέχιζαν έτσι βολεμένοι σε θεσούλες αν θα ξανακέρδιζαν.
      Αλλά μην φάτε έχει γλαρόσουπα αργά το βράδυ.
      Να δούμε πόσο θα τον στηρίζετε εκεί στην αντιπολίτευση τον αρχηγό σας.

      Διαγραφή
    2. κοιτα μην την φας εσυ πρωτος

      Διαγραφή
  2. Να βγει ο Μπινος, να κανουμε επιτελους κουμαντο ΠΑΝΤΟΥ οι ΠΡΟΜΑΧΟΙ! ΜΠΙΝΟ εσυ εισαι ο αρχηγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα κάνετε; Οι προμαχιώτες θα διοικήσουν? Μόνο και μόνο γιαυτο Πασόη δαγκωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΕ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ;;; ΓΥΦΤΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΙΑΤΗ

      Διαγραφή
    2. ας διοικησουν και μια φορα οι ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. εσυ ρε φιλε που ετσι που μιλας ,αποκλειεται να εισαι προμαχιωτης.
      ...απλως καλλιεργεις κλιμα!

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΙΣΩ ΟΣΑ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    5. Παιδιά μην αρπάζεστε και μην κολλάτε από το σχόλιο ενός πανίβλακα, κουτοπόνηρου που απλά θέλει να καλλιεργήσει συγκεκριμένο κλίμα.
      Μην δίνετε σημασία.

      Διαγραφή
    6. Ντροπή να αναρτώνται τέτοια ρατσιστικά σχόλια σε δημόσιο, ειδησεογραφικό blog. Θυμόμαστε ότι οι πρόσφυγες είναι Τούρκοι κατά τον "Ανώνυμος 24 Μαΐου 2014 - 7:41 μ.μ." αλλά ξεχνάμε άλλα πιο βασικά. Πχ το "συνωστισμό" στη Σμύρνη. Ή ακόμα και την πρόσφατη ιστορία μας. Κύριε Σαμάντη ακροβατείτε σε επικίνδυνα όρια όταν επιτρέπετε τέτοια κακεντρεχή σχόλια. Λυπάμαι πολύ κυρίως για τη δική σας συμπεριφορά. Ένας βλάκας μπορεί να λέει τη γνώμη του. Ένας βλάκας δημοσιογράφος όμως, όταν αναπαράγει αυτή τη γνώμη τι είναι; Πώς χαρακτηρίζεται; Ντροπή σας και πάλι. Και εσείς που γράψατε ένα τέτοιο σχόλιο κύριε Ανώνυμος 24 Μαΐου 2014 - 7:41 μ.μ.και εσείς κύριε Σαμάντη που επιτρέψατε την ανάρτηση.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ --- ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑ --- ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΕΣ ΘΡΟΥΜΠΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟ...ΕΛΕΟΣ!! ΔΑΚΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:51 βγάζεις μάτι ότι δεν είσαι Προμαχιώτης, κανείς Προμαχιώτης δεν έχει βλέψεις να κάνει κουμάντο πουθενά, όλοι μαζί όμως, αγωνιζόμαστε, για να υπάρχουν οι Πρόμαχοι μαζί με τα άλλα χωριά, ισσότιμα με την Αριδαία, στον χάρτη του Δημου Αλμωπιας, από τον οποίο μας διέγραψαν ο κ. Πασόης με τους Συνεργάτες του και την πολιτίκή τους τα τελευταία χρόνια.
    Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε αντιπαλότητες και βεντέτες μεταξύ των χωριών, αύριο η εκλογές θα τελειώσουν, και θα κλειθουμε να αντιμετωπισουμε την ίδια σκληρή πραγματικότητα. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.
    ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Προμαχιώτες πάντα συνετοί και σοβαροί.
      Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο.
      Μην δίνεται σημασία σε κουτοπόνηρους που σπέρνουν διχόνοια.
      Μάλλον εντεταλμένοι του κ. Πασόη είναι, ο οποίος είναι μανούλα στην διχόνοια και την ανούσια αντιπαλότητα για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

      Διαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 3:51 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΩΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ειμαστε εμεις τουρκοι και γιφτοι εσεις ειστε βρομοσκοπιανοι και πεντακοσια χρονια πισω....τα βρηκατε ολα ετοιμα και καλοπερναγατε ,οταν ποντιοι και μικρασιατες διωχθηκαν απο την πατριδα τους αγωνιστικαν ξαναχτισανε τον πολιτισμο τους απο την αρχη και ειναι και οι δυο εξυπνοι και πολιτισμενοι μα πανω απο ολα καλοι ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπαίνετε σε αυτήν την διαδικασία διχόνοιας που σπέρνουν αναγκέφαλοι.
      Ευτυχώς είναι λίγοι και οι υπόλοιποι είμαστε περισσότεροι. Μην τους δίνετε σημασία.

      Διαγραφή
  9. Δαγκωτο πασοη. Δημοτικός σύμβουλος Αποστολιδης. Δημοτικος συμβουλος Τσαβδαρης. Υπευθυνος τυπου και προπαγανδας Σαμάντης Πετρος...τρια ζητω....ζητω ...ζητω
    ..ζητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος Σαμάνδης φτιάχνει γενικά κλίμα με τις αναρτήσεις του σε αυτές τις εκλογές.
      Σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο έφγαζε μάτι ότι δεν πήγαινε τον κ. Μπίνο. Αλλά δεν μπορούσε να φανταστώ πότε πως μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ η στάση του απέναντι στον Πασοη που κάποτε τον καλημέριζε και τον καληνύχτιζε με όλα τα κοσμητικά επίθετα που υπάρχουν για το ανίκανος, αυταρχικός κλπ κλπ.
      Πως αλλάζουν έτσι άποψη οι άνθρωποι από την μια στιγμή στην άλλη;

      Διαγραφή
  10. Γαρεφι-Λουτρακι. Σωθηκαμε. Δημοσιος-δημοσιος(υπαλληλοι). Ξανασωθηκαμε. Πεντε χρονια χαμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριοι συντοπιτες την πρωτη κυριακη ψηφισαμε για τοπικα συμβουλια οι δημοτικοι συμβουλοι ειναι για προασπιζουν τα συμφεροντα ολων των δημοτων και οχι της αριδαιας η των προμαχων η του λουτρακιου κτλ ουτε μονο των ψηφοφορων του συνδιασμου τους αλλα για την προοδο του δημου μας οποτε ψηφιστε τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει απολυτο δικιο η κυρια 10:26 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)