Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μέρος του μισθού των αιρετών για τις ανάγκες συμπολιτών



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ



 Το 50% του μισθού του Δημάρχου και 30% του μισθού των αιρετών για τα 5 χρόνια της δημοτικής διαχείρισης σε συμπολίτες που έχουν απόλυτη ανάγκη και σε συλλόγους. Αυτό έκανε γνωστό μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας με τον συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» Γιάννης Σηφάκης.
Ο Γιάννης Σηφάκης, τόνισε χαρακτηριστικά:
   « Συναισθανόμενος εγώ και οι συνεργάτες μου τις συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία με τις αντικοινωνικές πολιτικές που ακολουθούνται καθώς και τις πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες των συλλόγων της Αλμωπίας αποφασίσαμε να προσφέρουμε το 50% του μισθού του Δημάρχου και το 30% του μισθού των αιρετών για όλα τα χρόνια της δημοτικής μας διαχείρισης σε συμπολίτες μας που έχουν απόλυτη ανάγκη και σε συλλόγους της Αλμωπίας.
Η ανάγκη στήριξης, κατά προτεραιότητα, των πιο ευαίσθητων τμημάτων του πληθυσμού που βρίσκονται σε καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης είναι επιτακτική και εμείς την συναισθανόμαστε σαν απόλυτη υποχρέωση μας.
Ακόμη η προστασία και υποβοήθηση των συλλόγων ( πολιτιστικών, αθλητικών κλπ) που αποτελούν το πιο ενεργό τμήμα του πληθυσμού, που ξεχειλίζει από εθελοντισμό, είναι αδήριτη ανάγκη σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική των δημοτικών αρχών – τουλάχιστον- των τελευταίων ετών απέναντι στους συλλόγους.  
Σε βάθος 5ετίας το συνολικό αυτό ποσόν είναι περί το 1.000.000,00 €
Η δήλωση αυτή αποδεικνύει το γεγονός ότι  στον συνδυασμό μας  το κυρίαρχο πνεύμα και κλίμα είναι η διάθεση προσφοράς και όχι η κατάληψη «καρέκλας» και μισθών. Ελπίζουμε η ενέργεια  μας αυτή να βρει  μιμητές και σε άλλους συνδυασμούς». 
 

26 σχόλια:

  1. Πάει τα χασε αυτος. Λαϊκιστής και γραφικός.δεν μας πείθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xaxaxa sfiksan ta pragmata Gianni. Se ligo tha xariseis k kana udroilektriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Σηφάκη είναι πολύ καλή η πρόταση σου και εγώ προσωπικά την χειροκροτώ. Για ενημέρωση σας, σας γνωρίζω ότι στο παρελθόν οι δήμαρχοι εφάρμοζαν την απευθείας χορήγηση χρημάτων στους συλλόγους, κάτι που πλέον έχει απαγορευτεί απο την νομοθεσία. Ακολούθησε η χορήγηση χρημάτων κάτω από το τραπέζι, από εργολάβους και προμηθευτές με υπερτιμολογήσεις, με έργα που δεν έγιναν ποτέ ή απο υλικά που δεν τα προμηθεύτηκαν ποτέ (δηλαδή σαπίλα, που δυστυχώς υπήρχε και υπάρχει), γιατί έτσι γέμιζαν και οι τσέπες των επιτήδειων. Προσωπικά θα ήθελα την βοήθεια στους σύλογους νόμιμη και ουσιαστική και όχι απο τα δικαιώματα σας (αν ασκήσετε εξουσία) γιατί πιστέψτε με, δεν θα σας φτάνουν όσα θα εισπράτετε, απο τις βασικές υποχρεώσεις που θα έχετε ως άρχων. Και τότε θα χαλάσει το πράγμα και θα αναγκαστείτε να παρανομήσετε, όπως όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κρατάς τόσο ψηλά τον πήχη Γιάννη :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι πρεπει να συμφωνησουν με την προταση σηφακη αν δεν ντρεπονται ασ μην το κανουν.αν αυτο ειναι γραφικο και λαικίστικο τοτε ο τοπος χρειαζεται γραφικους οι αλλοι ειναι της αρπαχτησ μαυριστε τουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ ,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ........ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα .......ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ................................Ε, ΡΕ ΤΟ ΣΗΦΑΚΑΙΕΙΚΟ
      ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ !

      Διαγραφή
    2. μας προσφερες γελιο και παλι..χαχαχα!

      Διαγραφή
  7. Ο Σηφακης κρατα το πηχη ψηλα για ναπερναν οι ανικανοι οι ανεπαρκεις και τα κωλοτουμπακια απο κατω......Πολυ μικροπρεπεια... Δμχμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα στο τελος κ.Σηφακη? Δεν βγαινουμε και λες να κανεις λιγο σαματα? Λαικιστης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εισαι με διαφορα ο καλύτερος για δήμαρχος, όλοι το λένε αυτο. Μετα και απο αυτη τη δήλωση δεν το συζηταμε καθόλου, τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά τα λένε αυτοί που βαθεια μεσα στο μυαλό τους εχουν την ΑΡΠΑΧΤΗ θα δώσουν ταχαν δήθεν απο τη μια 1Ε και θ αρπαξουν 10 ,συμφων'ω με τον 11.02 μμ,και λυπάμαι γιατί εχεις
    κακους και επιτήδειους συμβουλους.μακάρι να μπορεις και μη ξεχνας, οι κύριοι κρατουν τις υποσχέσεις και τις δεσμευσεις τους,θα σου ασκείτε συνεχώς έλεγχος,να το θυμάσαι σε περίπτωση που παρεις την εξουσία ,πραγμα πολυ δύσκολο αν συνεχίσεις νασαι Λαικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαικιστής ο, κατά γενική ομολογία, καλύτερος από τους υποψηφίους δημάρχους; επειδή μιλά με πρόγραμμα και δεν πάει για τον μισθό; κούνα λίγο το κεφάλι σου ρε φίλε

      Διαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟ.........ΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Σηφακη τους τρελανες, ψάχνουν τους συμβούλους τους. Όλοι οι άλλοι για μισθούς και για καρέκλα πανε, προχωρα με το προγραμμα σου, με τις δεσμεύσεις στους πολίτες και ετοιμασου να διοικήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Γιάννης δεν έχει ανάγκη τον μισθό του δημάρχου για να ζήσει ενώ κάποιοι το επιδιώκουν μόνο γι αυτό το λόγο....Μπράβο Γιάννη ας μιμηθούν το παράδειγμά σου όλοι οι πολιτικοί... Είμαστε μαζί σου... κράτα γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν είχε κάνει αντίστοιχη πρόταση ο Μπίνος...πάλι θα λέγατε λαικισμός και δεν τα έχει ανάγκη...τώρα που ένας πολιτικός απατεώνας λέει δήθεν ότι θα δίνει κάτι από το μισθό του ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ....είναι προφανής κίνηση κ.Σαμάνδη.
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΉ, ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΣΑΣ.
    Πρωτοφανής λαικισμός χτύπησε την Αλμωπία, πρωτοφανής υποκρισία και πρωτοφανής παλαιοκομματισμός ...βέβαια τι να περιμένει κάποιος από τον συριζαίο σηφάκη? λαικισμό, κιτς και παλαιοκομματισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σολάρεις πανηλίθιε, κοίτα καλύτερα τα μούτρα σου στον καθρέφτη!! σε έτσουξε η προσφορά του Σηφάκη και όλων των συμβούλων του. Είναι ότι ζητά όλη η κοινωνία από τους πολιτικούς. Ρούφα το αυγό σου και στο σπίτι σου, γελοίε

      Διαγραφή
  15. φωτογραφε , πλαστ...........ε τραβα μου μια υπογραφούλα οπως λεει και το τραγουδι.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 50% Ο ΜΠΙΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 30% ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ?ΜΠΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Πόσο χαζός είσαι; ας πεί ότι παίρνει τον μισό μισθό ή του Δήμαρχου ή του καθηγητή, όποιον προτιμά. και φυσικά και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που σκοτώνονται μεταξύ τους για να "προσληφθούν" στον Δήμο με μόνιμο μισθό 5ετούς υποχρέωσης!!!

      Διαγραφή
  17. Αφου θα χασει που θα χασει. Γιατι δεν λεει οτι θα χαρισει ολο του το μισθο. Και αυτος και οι υποψηφιοι συμβουλοι του. Μα δεν εχει καθολου μυαλο τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας τολμησουν και οι αλλοι. Δεν μπορουν; Αρα ηπολιτικη τους ειναι μονο χρημα. Παμε δυνατα και με διαφορα στο Σηφακη. Νεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)