Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Μετέτρεψαν σε …δικαστήριο τον Δήμο



Απίστευτα πράγματα στην Αλμωπία

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο , όμως είναι φρέσκο και αληθινό . Το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , μπέρδεψε τον ρόλο του και νομίζει ότι είναι δικαστήριο. ΄Ετσι στη κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση θέματος που αφορούσε την άσκηση ένδικων μέσων για πρώην  Δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, πήρε…. απολογία από  τον ενδιαφερόμενο.
Οι κατά οποιονδήποτε τρόπο φερόμενοι κατηγορούμενοι όμως απολογούνται όμως μόνο ενώπιον  ανακριτικών αρχών , στις αίθουσες των δικαστηρίων  και σε παρεμφερείς ενδεχομένως επιτροπές.
Οι  σύμβουλοι όμως της πλειοψηφίας του Δήμου  Αλμωπίας νόμισαν ότι είναι …ανώτατοι  δικαστές όμως φαίνεται ότι ζήλεψαν τους …αρεοπαγίτες.
Στο μεταξύ ο συγκεκριμένος πρώην Δήμαρχος Χρήστος Παλίκογλου , έχει απόλυτο δίκιο να νοιώθει αδικημένος και κυνηγημένος , διότι ο Δήμος έχει ασχοληθεί μόνο μαζί του. Έχει αφήσει όλους τους υπόλοιπους , χωρίς να κινήσει καμιά διαδικασία εναντίον τους. Ασφαλώς και η στάση αυτή δίνει την εντύπωση ότι γίνονται διακρίσεις και υπάρχει μεροληψία.
Στο μεταξύ την πρόταση του Δημάρχου περί άσκησης ένδικων μέσων καταψηφίστηκε από τον πιο στενό του συνεργάτη , που πρότεινε αναβολή.

2 σχόλια:

  1. Σανιδα-σανιδα που χρειαζεται στους ρεμπελους της τοπικης πολιτικης σκηνης. Ανευθυνοι ανικανοι χωρις γνωμη και αποψη δημοτικοι αρχοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λιγο στη φιρα και τα σχολινα της παρουσας δημοτικης αρχης με τους παρατρεχαμενους τους. Αχ Αχ Αχ διαφανεια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)